Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Plněné kapsy z vepřové panenky

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 55min
Nutriční hodnoty
3516 kalorií 1.0g cukrů 297.0g tuků 198.0g bílkovin

Příprava

Cibuli, anglickou slaninu a kuřecí játra si nakrájíme nadrobno. Na pánev s kouskem másla dáme zpěnit cibuli, pak přidáme anglickou slaninu a játra. Chvíli opékáme, pak osolíme a zalijeme rozšlehanými vejci, do kterých jsme přidali pokrájenou pažitku. Mícháme do zhoustnutí, pak odstavíme. Vepřovou panenku si nakrájíme na špalíčky (asi 5 cm dlouhé). Do každého špalíčku nařízneme kapsu, vevnitř osolíme, opepříme, naplníme připravenou směsí a sepneme párátky. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a kapsy z každé strany zprudka opečeme. Osolíme z obou stran, podlijeme a dusíme doměkka (asi 5 - 8 minut, podle toho, jak kdo má rád propečené maso). Kapsy vytáhneme z pánve a udržujeme v teple. Výpek zaprášíme moukou a provaříme. Podáváme přelité výpekem s různě upravenými brambory.

Bulb Tip k receptu

Jestliže vám zbyla náplň, můžete ji podávat jako přílohu k masu.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

14. 08. 2015, Recept navštíven: 1788x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
plněné kapsy dělám z vepřové pečeně

15. 08. 2015, 08:12

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné a lahodné

17. 09. 2015, 20:02

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

28. 09. 2015, 10:44

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyikajucec

29. 10. 2015, 17:57

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborny recept

24. 08. 2016, 20:49

Přidat komentář

Facebook komentáře