Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Plněný Arabský chlebík

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
470 kalorií 11.0g cukrů 42.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí maso opláchneme, nakrájíme na menší kousky, posypeme solí, pepřem a grilovacím kořením. Na oleji maso prudce osmahneme, snížíme teplotu a za občasného promíchání pražíme doměkka. Hotové kuřecí maso necháme vychladnout.
Kečup a tatarskou omáčku smícháme, papriky nakrájíme na drobné kostičky, salát na tenké pásky, cibuli na kolečka.
Plátek chleba potřeme tatarskou omáčkou s kečupem, posypeme salátem, vychlazeným a na menší kousky nakrájeným kuřecím masem, kostičkami barevných paprik a cibulkou. Chléb pevně zavineme, zabalíme do folie nebo alobalu a uložíme do lednice. Každou rolku šikmo rozkrojíme a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Je to vynikajúce na rôzne oslavy a párty. Do chlebíka môžeme pridať aj šalátovú uhorku, alebo cherry paradajky.


Přidat na Pinterest
uschi3

20. 06. 2010, Recept navštíven: 4481x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tatarka se mi chuťově zdála být pro arabskou variantu netradiční, tak jsem kečup spojila s majolkou - osvědčilo se mi to.
Přidané ingredience: majolka

18. 11. 2012, 16:32

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný arabský chlieb, velmi chutný

21. 05. 2017, 20:31

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá špecialita

20. 10. 2017, 20:27

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

23. 11. 2017, 20:41

Přidat komentář
uschi3
Arabský chlieb sa dá plniť všelijak, teraz som ho plnila takto: tatarká omáčka + kečup, čerstvá kapusta /zelí/, zelená paprika, rajčiny, strúhaný tvrdý syr, červená cibuľka a kuracie mäso. Pridať môžeme aj kukuricu, ananás...

uschi3 14. 09. 2010, 09:28

Facebook komentáře