Plněný Arabský chlebík
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Kuřecí maso opláchneme, nakrájíme na menší kousky, posypeme solí, pepřem a grilovacím kořením. Na oleji maso prudce osmahneme, snížíme teplotu a za občasného promíchání pražíme doměkka. Hotové kuřecí maso necháme vychladnout.
Kečup a tatarskou omáčku smícháme, papriky nakrájíme na drobné kostičky, salát na tenké pásky, cibuli na kolečka. Plátek chleba potřeme tatarskou omáčkou s kečupem, posypeme salátem, vychlazeným a na menší kousky nakrájeným kuřecím masem, kostičkami barevných paprik a cibulkou. Chléb pevně zavineme, zabalíme do folie nebo alobalu a uložíme do lednice. Každou rolku šikmo rozkrojíme a podáváme.
Tip k receptu
Do chlebíku můžeme přidat i salátovou okurku nebo cherry rajčátka.
uschi320. 06. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: majolka
Ajaja 18. 11. 2012, 16:32

hanka 21. 05. 2017, 20:31

katka16031 20. 10. 2017, 20:27

palino 23. 11. 2017, 20:41

majka 28. 02. 2018, 16:08

Svetlana 03. 04. 2018, 16:43
uschi3 14. 09. 2010, 09:28