![Chybějící obrázek](https://srecepty.cz/assets/missing/images/full-29abcf002a147001d256577204205f4a5a492a30f1c7ae79cf630287b2632efd.jpg)
Polévka Pot-au-feu
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1036
kalorií
27.0g
cukrů
94.0g
tuků
32.0g
bílkovin
Příprava
Zeleninu očistíme, nakrájíme a osmahneme na tuku dorůžova. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a zvolna vaříme. Var musí být velmi slabý - voda se musí jakoby perlit. Když je hovězí maso skoro měkké, přidáme kuře, dolijeme vodu a uvaříme vše doměkka. Hovězí maso a vykostěné kuře poté nakrájíme na nudličky, zalijeme procezeným vývarem z masa. K masu přidáme zeleninu, osolíme, opepříme a krátce povaříme. Nakonec dochutíme vínem.
Tip k receptu
Polévku lze obměnit jiným druhem masa nebo zeleniny. Velmi dobře zahřeje po zimních radovánkách.
Martina Třetinová24. 04. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi![Chybějící obrázek](https://srecepty.cz/assets/missing/users/medium-415acfedc42211f445dfe4561f9c3c295e328a0fc026e2c64168a784d61c9c4b.gif)
Přidané ingredience: saturejka
planeta 22. 09. 2014, 17:58
© 2024, Railsformers s.r.o.