Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Polévka Pot-au-feu

Polévka Pot-au-feu

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 0min
Nutriční hodnoty
1036 kalorií 27.0g cukrů 94.0g tuků 32.0g bílkovin

Příprava

Zeleninu očistíme, nakrájíme a osmahneme na tuku dorůžova. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a zvolna vaříme. Var musí být velmi slabý - voda se musí jakoby perlit. Když je hovězí maso skoro měkké, přidáme kuře, dolijeme vodu a uvaříme vše doměkka. Hovězí maso a vykostěné kuře poté nakrájíme na nudličky, zalijeme procezeným vývarem z masa. K masu přidáme zeleninu, osolíme, opepříme a krátce povaříme. Nakonec dochutíme vínem.

Bulb Tip k receptu

Polévku lze obměnit jiným druhem masa nebo zeleniny. Velmi dobře zahřeje po zimních radovánkách.


Martina Třetinová

23. 04. 2009, Recept navštíven: 2883x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
zajímavý recept, jen bych přidala špetku sušené saturejky protože obsahuje luštěniny (proti nadýmání ale i pro chuť)
Přidané ingredience: saturejka

22. 09. 2014, 15:58

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá zeleninková polievka

14. 08. 2016, 16:43

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star
polievka celkom chutná

26. 02. 2017, 13:44

Přidat komentář

Facebook komentáře