Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Popovický guláš

Popovický guláš

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
3368 kalorií 1.0g cukrů 2.0g tuků 14.0g bílkovin

Příprava

Hovězí maso přední pokrájíme na kostky. Oloupanou a nakrájenou cibuli osmahneme dorůžova, přidáme maso, mletý pepř, sůl, česnek a opečeme. Přidáme rajčatový protlak, orestujeme, zasypeme mletou paprikou a zalijeme vodou. Přidáme ještě kmín a dusíme doměkka. Guláš zahustíme přes cedník namočeným chlebem. Mezi prsty rozemneme majoránku a dovaříme do potřebné hustoty. Těsně před dovařením přilijeme pivo Kozel Světlý. Guláš můžeme dle potřeby přiostřit pálivou paprikou. Přímo na talíři polijeme maso a přidáme jemně nastrouhaný křen.


tikivikiniki

17. 08. 2010, Recept navštíven: 2370x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
přidala bych i špetku sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

04. 07. 2014, 08:10

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
gulaš s chrenom vyskúšaný, pivo doda vybornú chuť gulašu

02. 04. 2017, 10:14

Přidat komentář
Ajaja
Tak až na ten křen ho také nejčastěji dělám takto

Ajaja 17. 08. 2010, 19:57

Facebook komentáře