Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pórek s uzeným masem a sýrovou omáčkou

Pórek s uzeným masem a sýrovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
464 kalorií 10.0g cukrů 17.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Očistený a umytý pór uvaríme do mäkka v posolenej vode. Pokrájame ho na kúsky dlhé 4-6 cm.
V kastróliku rozpustíme maslo, pridáme múku, za stáleho miešania popražíme, zalejeme vývarom a mliekom. Pridáme syr, ktorý sa pri miešani celkom roztopí. Prilejeme víno, ochutíme štipkou strúhaného muškátového orecha a čiernym mletým korením, prisolíme.
Plátky údeného mäsa opečieme na oleji a spolu s pórom uložíme na misu, na ktorej sa jedlo prináša na stôl. Zalejeme syrovou omáčkou.

Bulb Tip k receptu

Podávame s varenými zemiakmi a so štvrtkami posolených rajčiakov, ozdobené zelenou petržlenovou vňaťou.


Jozef

10. 11. 2011, Recept navštíven: 1344x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré jedlo

11. 11. 2015, 10:54

Přidat komentář

Facebook komentáře