Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ragú z hovězího masa

Ragú z hovězího masa

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 25min
Nutriční hodnoty
1316 kalorií 0.0g cukrů 114.0g tuků 67.0g bílkovin

Příprava

Na másle zpěníme cibuli a přidáme na kostky nakrájené maso, promícháme se solí, pepřem a mletou paprikou. Necháme osmahnout, přidáme protlak, na plátky nakrájené žampióny, na nudličky nakrájenou mrkev a kapii. Podlijeme a dusíme. Když je maso téměř měkké, šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, osmahneme, rozředíme, přidáme hrášek, červené víno a podusíme.
Podáváme s pečenými brambory.


Jiřulka

01. 02. 2010, Recept navštíven: 3334x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre pripravene a ochutene ragu

12. 11. 2016, 20:04

Přidat komentář

Facebook komentáře