Ragú z hovězího masa
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 25min
Porce
Nutriční hodnoty
1316
kalorií
0.0g
cukrů
114.0g
tuků
67.0g
bílkovin
Příprava
Na másle zpěníme cibuli a přidáme na kostky nakrájené maso, promícháme se solí, pepřem a mletou paprikou. Necháme osmahnout, přidáme protlak, na plátky nakrájené žampióny, na nudličky nakrájenou mrkev a kapii. Podlijeme a dusíme. Když je maso téměř měkké, šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, osmahneme, rozředíme, přidáme hrášek, červené víno a podusíme.
Podáváme s pečenými brambory.
01. 02. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.