Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ragů z tresky nebo rybího filé

Ragů z tresky nebo rybího filé
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 30min , porce

1076 kalorií, 0.0g cukrů, 50.0g tuků, 19.0g bílkovin

Příprava

Tresku nebo filé nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Na rozehřátém másle nebo oleji opečeme oloupané brambory, nakrájené na silnější plátky, poprášíme moukou a opékáme. Přidáme rozdrcený česnek, bobkový list, tymián, petrželku, rybu a ve vyhřáté troubě pečeme doměkka. V případě potřeby můžeme nepatrně podlít vodou. Nakonec zjemníme smetanou.

karkolka

15. 02. 2010, Recept navštíven: 1488x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ragů z tresky nebo rybího filé

Ragů z tresky nebo rybího filé

Tresku nebo filé nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Na rozehřátém másle nebo oleji opečeme oloupané b...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ragů z tresky nebo rybího filé Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ragu je zdrave a chutne

06. 11. 2016, 18:37

Přidat komentář

Facebook komentáře