Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ragů z tresky nebo rybího filé

Ragů z tresky nebo rybího filé

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1076 kalorií 0.0g cukrů 50.0g tuků 19.0g bílkovin

Příprava

Tresku nebo filé nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Na rozehřátém másle nebo oleji opečeme oloupané brambory, nakrájené na silnější plátky, poprášíme moukou a opékáme. Přidáme rozdrcený česnek, bobkový list, tymián, petrželku, rybu a ve vyhřáté troubě pečeme doměkka. V případě potřeby můžeme nepatrně podlít vodou. Nakonec zjemníme smetanou.


karkolka

15. 02. 2010, Recept navštíven: 1678x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ragu je zdrave a chutne

06. 11. 2016, 18:37

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vydarený recept

28. 03. 2017, 19:31

Přidat komentář

Facebook komentáře