Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rizoto s chřestem

Rizoto s chřestem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
1056 kalorií 0.0g cukrů 93.0g tuků 39.0g bílkovin

Příprava

Rozpustíme si máslo a orestujeme na malé kostičky nakrájenou cibuli a česnek, dokud nezesklovatí. Přidáme suchou rýži a důkladně smícháme.
Přilijeme víno, přisypeme kurkumu a vaříme asi 1 minutu. Přidáme vývar a přiklopíme pokličkou a za občasného promíchání necháme vařit asi 15 minut.
Z chřestu odkrojíme tuhé konce a nasekáme ho nadrobno. V horké osolené vodě vaříme asi 5 minut.
Do rýže přisypeme hrášek, chřest a pod pokličkou vaříme asi 5 minut. Vaříme dokud rýže není pevná, ale ne tvrdá.
Rizoto posypeme parmazánem a můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Můžeme podávat s čerstvou zeleninovou oblohou.


andrea92

12. 08. 2010, Recept navštíven: 2358x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rýchla príprava chutného rizota

05. 03. 2017, 14:43

Přidat komentář

Facebook komentáře