Roláda z mletého masa
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1864
kalorií
20.0g
cukrů
87.0g
tuků
183.0g
bílkovin
Příprava
Papriky i pórek pořádně umyjeme. Papriky nakrájíme na kostičky, pórek na malé špalíčky. Dvě cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Připravenou zeleninu přelijeme vroucí vodou a 3 minuty blanšírujeme. Slijeme a necháme okapat.
Troubu rozpálíme na 200°C. Zbývající cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Smícháme ji s mletým masem, vejcem, strouhankou a solí s pepřem. Pořádně zpracujeme a položíme na potravinovou fólii. Překlopíme folii a maso vyválíme na asi 1cm silnou placku. Odklopíme folii. Na plát masa rozprostřeme blanšírovanou zeleninu a pomocí folie zabalíme jako roládu. Okraje přitiskneme.
Roládu přeneseme do pekáče, podlijeme vývarem a pečeme asi 30 minut. Podávat můžeme s rajskou a bramborami.
09. 05. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: párek, vejce, okurka, hořčice
Ajaja 02. 02. 2013, 08:09
© 2024, Railsformers s.r.o.