Roláda z mletého masa
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Papriky i pórek pořádně umyjeme. Papriky nakrájíme na kostičky, pórek na malé špalíčky. Dvě cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Připravenou zeleninu přelijeme vroucí vodou a 3 minuty blanšírujeme. Slijeme a necháme okapat.
Troubu rozpálíme na 200°C. Zbývající cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Smícháme ji s mletým masem, vejcem, strouhankou a solí s pepřem. Pořádně zpracujeme a položíme na potravinovou fólii. Překlopíme folii a maso vyválíme na asi 1cm silnou placku. Odklopíme folii. Na plát masa rozprostřeme blanšírovanou zeleninu a pomocí folie zabalíme jako roládu. Okraje přitiskneme.
Roládu přeneseme do pekáče, podlijeme vývarem a pečeme asi 30 minut. Podávat můžeme s rajskou a bramborami.
09. 05. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: párek, vejce, okurka, hořčice
Ajaja 02. 02. 2013, 07:09

dušanka 27. 03. 2016, 17:37

Svetlana 03. 04. 2016, 16:14

hanka 20. 12. 2016, 21:05

majka 07. 03. 2017, 20:12