Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Roláda z mletého masa

Roláda z mletého masa

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1864 kalorií 20.0g cukrů 87.0g tuků 183.0g bílkovin

Příprava

Papriky i pórek pořádně umyjeme. Papriky nakrájíme na kostičky, pórek na malé špalíčky. Dvě cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Připravenou zeleninu přelijeme vroucí vodou a 3 minuty blanšírujeme. Slijeme a necháme okapat.
Troubu rozpálíme na 200°C. Zbývající cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Smícháme ji s mletým masem, vejcem, strouhankou a solí s pepřem. Pořádně zpracujeme a položíme na potravinovou fólii. Překlopíme folii a maso vyválíme na asi 1cm silnou placku. Odklopíme folii. Na plát masa rozprostřeme blanšírovanou zeleninu a pomocí folie zabalíme jako roládu. Okraje přitiskneme.
Roládu přeneseme do pekáče, podlijeme vývarem a pečeme asi 30 minut. Podávat můžeme s rajskou a bramborami.


Ellis

09. 05. 2012, Recept navštíven: 1510x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zkusila jsem takto upravenou roládu i s klasickou náplní (párek, vejce...) a povedlo se.
Přidané ingredience: párek, vejce, okurka, hořčice

02. 02. 2013, 07:09

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rolada vybornej chuti

27. 03. 2016, 17:37

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoducho dobrá masova rolada

03. 04. 2016, 16:14

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
na rolade niet čo pokaziť

20. 12. 2016, 21:05

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná roláda

07. 03. 2017, 20:12

Přidat komentář

Facebook komentáře