Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Gulášová polévka z mletého masa

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
708 kalorií 0.0g cukrů 55.0g tuků 49.0g bílkovin

Příprava

Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na tuku do slabě růžova. Přidáme pokrájenou anglickou slaninu a mleté maso. Chvíli restujeme, až maso změní barvu a pustí šťávu, pak zasypeme sladkou i pálivou paprikou, zamícháme a zalijeme vodou. Osolíme, opepříme, okmínujeme, vhodíme kostku hovězího bujónu a zhruba 20 minut vaříme. Pak přidáme brambory nakrájené na malé kostičky a rozmačkaný česnek, chvilku povaříme (až brambory změknou) a zahustíme jíškou. Nakonec dochutíme majoránkou.

Bulb Tip k receptu

Je to rychlá a chutná verze gulášové polévky.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

22. 09. 2015, Recept navštíven: 4786x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
z mleteho mäs som nerobila gulaš

22. 09. 2015, 14:19

Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
na policejní škole, není špqná,dali tm i zeenou pqriku.
Přidané ingredience: zek paprika

25. 09. 2015, 23:20

planeta
Restaurant_star
gulášová polévka je u nás oblíbená, přidávám i trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: liběček

26. 09. 2015, 08:17

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zajímavé, musím to vyzkoušet. Gulášovku máme rádi

05. 10. 2015, 16:16

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná gulašovka

05. 10. 2015, 19:48

Přidat komentář
Roxana
omlouvám se, mám pokažený notebook, jinak z opečeného - mletého masa guláš není špatný

Roxana 25. 09. 2015, 23:25

Facebook komentáře