Gulášová polévka z mletého masa
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
35min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
708
kalorií
0.0g
cukrů
55.0g
tuků
49.0g
bílkovin
Příprava
Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na tuku do slabě růžova. Přidáme pokrájenou anglickou slaninu a mleté maso. Chvíli restujeme, až maso změní barvu a pustí šťávu, pak zasypeme sladkou i pálivou paprikou, zamícháme a zalijeme vodou. Osolíme, opepříme, okmínujeme, vhodíme kostku hovězího bujónu a zhruba 20 minut vaříme.
Pak přidáme brambory nakrájené na malé kostičky a rozmačkaný česnek, chvilku povaříme (až brambory změknou) a zahustíme jíškou. Nakonec dochutíme majoránkou.
Tip k receptu
Je to rychlá a chutná verze gulášové polévky.
Jana Smidži22. 09. 2015
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.