Gulášová polévka z mletého masa
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na tuku do slabě růžova. Přidáme pokrájenou anglickou slaninu a mleté maso. Chvíli restujeme, až maso změní barvu a pustí šťávu, pak zasypeme sladkou i pálivou paprikou, zamícháme a zalijeme vodou. Osolíme, opepříme, okmínujeme, vhodíme kostku hovězího bujónu a zhruba 20 minut vaříme. Pak přidáme brambory nakrájené na malé kostičky a rozmačkaný česnek, chvilku povaříme (až brambory změknou) a zahustíme jíškou. Nakonec dochutíme majoránkou.
Tip k receptu
Je to rychlá a chutná verze gulášové polévky.
Jana Smidži22. 09. 2015
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 22. 09. 2015, 14:19
Přidané ingredience: zek paprika
Roxana 25. 09. 2015, 23:20

Přidané ingredience: liběček
planeta 26. 09. 2015, 08:17

heladon 05. 10. 2015, 16:16

katka16031 05. 10. 2015, 19:48

Svetlana 17. 10. 2017, 19:49

Monika Leitgebová 17. 03. 2021, 00:07
Roxana 25. 09. 2015, 23:25
Robert 02. 09. 2021, 00:07