Gulášová polévka z mletého masa

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
35min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

708 kalorií
0.0g cukrů
55.0g tuků
49.0g bílkovin


Příprava

Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na tuku do slabě růžova. Přidáme pokrájenou anglickou slaninu a mleté maso. Chvíli restujeme, až maso změní barvu a pustí šťávu, pak zasypeme sladkou i pálivou paprikou, zamícháme a zalijeme vodou. Osolíme, opepříme, okmínujeme, vhodíme kostku hovězího bujónu a zhruba 20 minut vaříme. Pak přidáme brambory nakrájené na malé kostičky a rozmačkaný česnek, chvilku povaříme (až brambory změknou) a zahustíme jíškou. Nakonec dochutíme majoránkou.

Tip k receptu

Je to rychlá a chutná verze gulášové polévky.

přidejte na:
Chybí obrázek

22. 09. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
z mleteho mäs som nerobila gulaš

22. 09. 2015, 14:19

Roxana
na policejní škole, není špqná,dali tm i zeenou pqriku.
Přidané ingredience: zek paprika

25. 09. 2015, 23:20

Chybí obrázek
gulášová polévka je u nás oblíbená, přidávám i trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: liběček

26. 09. 2015, 08:17

Chybí obrázek
Zajímavé, musím to vyzkoušet. Gulášovku máme rádi

05. 10. 2015, 16:16

Chybí obrázek
vyborná gulašovka

05. 10. 2015, 19:48

Chybí obrázek
galšovu z mleteho masa určite vyskúšam

17. 10. 2017, 19:49

Přidat komentář
Roxana
omlouvám se, mám pokažený notebook, jinak z opečeného - mletého masa guláš není špatný

Roxana 25. 09. 2015, 23:25

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.