Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rožnovský salát

Rožnovský salát

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
2696 kalorií 17.0g cukrů 247.0g tuků 86.0g bílkovin

Příprava

Očištěné půlky kapra osolíme a opepříme. Opečeme zvolna na oleji. Opečeného kapra po vychladnutí vykostíme, maso rozebereme na drobné kostičky, přidáme olej, šťávu, ve které se maso peklo, na drobné kostičky pokrájenou mrkev, okurky, zelený hrášek, cibuli, majonézu, ocet, sůl, cukr a vše dobře promícháme. Podáváme dobře vychlazené. Přeji dobrou chuť.


jessynka

02. 04. 2010, Recept navštíven: 1363x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
takýto šalát nepoznám, vyskúšam

11. 12. 2016, 20:52

majka
Restaurant_star Restaurant_star
chutný šalát, osvedčil sa

04. 01. 2017, 20:31

Přidat komentář

Facebook komentáře