Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rumpsteak salát s grilovanou zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 20min
Nutriční hodnoty
342 kalorií 19.0g cukrů 15.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Maso rozdělíme na dva steaky, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Grilujeme 3 minuty. Rukolu, salát natrháme na kousky a spolu s nakrájenou okurkou rozdělíme na dva talíře. Zakápneme olivovým olejem. Ostatní zeleninu nakrájíme a grilujeme. Poté grilovanou zeleninu naskládáme na okurku a salát a přidáme na kousky nakrájené telecí maso.

Bulb Tip k receptu

Podáváme zastříknuté balsamicem.


Přidat na Pinterest
sonizna

04. 09. 2015, Recept navštíven: 1102x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Možnáí by to mohla být i dieta

06. 09. 2015, 19:40

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

24. 09. 2015, 11:48

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne na grilovanie

11. 10. 2015, 18:05

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobrý recept na šalát

10. 08. 2016, 20:42

Přidat komentář

Facebook komentáře