Rybí boršč
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
35min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
456
kalorií
0.0g
cukrů
7.0g
tuků
96.0g
bílkovin
Příprava
Rybu nakrájíme na kousky a marinujeme v citrónové šťávě se solí.Cibuli orestujeme na oleji,přidáme rajský protlak a ještě chviličku podusíme.Přidáme rybu,nakrájené okurky,rajčata,houby, a bobkový list,.Zalijeme vařícím vývarem a povaříme 15 minut.Dochutíme a stáhneme z ohně. Každou porci na talíři sypeme petrželkou,koprem a doplníme plátkem citronu.
Tip k receptu
Rajčata můžeme nahradit bramborami a několika lžícemi kyselého zelí.
karkolka12. 01. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: místo protlaku celá rajčata z konzervy
maruskaji 07. 02. 2013, 22:55
© 2024, Railsformers s.r.o.