Rybí boršč

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
35min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

456 kalorií
0.0g cukrů
7.0g tuků
96.0g bílkovin


Příprava

Rybu nakrájíme na kousky a marinujeme v citrónové šťávě se solí.Cibuli orestujeme na oleji,přidáme rajský protlak a ještě chviličku podusíme.Přidáme rybu,nakrájené okurky,rajčata,houby, a bobkový list,.Zalijeme vařícím vývarem a povaříme 15 minut.Dochutíme a stáhneme z ohně. Každou porci na talíři sypeme petrželkou,koprem a doplníme plátkem citronu.

Tip k receptu

Rajčata můžeme nahradit bramborami a několika lžícemi kyselého zelí.

přidejte na:
karkolka

12. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Prima recept. Poslední dobou dávám většinou místo klasického protlaku celá rajčata z konzervy. Pokud se nepletu jsou importovány z Itálie.
Přidané ingredience: místo protlaku celá rajčata z konzervy

07. 02. 2013, 21:55

katka16031
chutný rybí boršč, obľúbili sme si ho

11. 01. 2017, 10:45

majka
dobrý chutný rybí boršč

13. 06. 2017, 12:24

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.