Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rybí boršč

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 55min , porce

456 kalorií, 0.0g cukrů, 7.0g tuků, 96.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rybu nakrájíme na kousky a marinujeme v citrónové šťávě se solí.Cibuli orestujeme na oleji,přidáme rajský protlak a ještě chviličku podusíme.Přidáme rybu,nakrájené okurky,rajčata,houby, a bobkový list,.Zalijeme vařícím vývarem a povaříme 15 minut.Dochutíme a stáhneme z ohně. Každou porci na talíři sypeme petrželkou,koprem a doplníme plátkem citronu.

Bulb Tip k receptu

Rajčata můžeme nahradit bramborami a několika lžícemi kyselého zelí.

karkolka

12. 01. 2010, Recept navštíven: 2605x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rybí boršč

Rybí boršč

Rybu nakrájíme na kousky a marinujeme v citrónové šťávě se solí.Cibuli orestujeme na oleji,přidáme rajský p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rybí boršč Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima recept. Poslední dobou dávám většinou místo klasického protlaku celá rajčata z konzervy. Pokud se nepletu jsou importovány z Itálie.
Přidané ingredience: místo protlaku celá rajčata z konzervy

07. 02. 2013, 21:55

Přidat komentář

Facebook komentáře