Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rybí boršč

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 55min
Nutriční hodnoty
456 kalorií 0.0g cukrů 7.0g tuků 96.0g bílkovin

Příprava

Rybu nakrájíme na kousky a marinujeme v citrónové šťávě se solí.Cibuli orestujeme na oleji,přidáme rajský protlak a ještě chviličku podusíme.Přidáme rybu,nakrájené okurky,rajčata,houby, a bobkový list,.Zalijeme vařícím vývarem a povaříme 15 minut.Dochutíme a stáhneme z ohně. Každou porci na talíři sypeme petrželkou,koprem a doplníme plátkem citronu.

Bulb Tip k receptu

Rajčata můžeme nahradit bramborami a několika lžícemi kyselého zelí.


Přidat na Pinterest
karkolka

12. 01. 2010, Recept navštíven: 2762x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima recept. Poslední dobou dávám většinou místo klasického protlaku celá rajčata z konzervy. Pokud se nepletu jsou importovány z Itálie.
Přidané ingredience: místo protlaku celá rajčata z konzervy

07. 02. 2013, 21:55

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný rybí boršč, obľúbili sme si ho

11. 01. 2017, 10:45

Přidat komentář

Facebook komentáře