Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rybí sekaná

Rybí sekaná
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 5min , porce

12168 kalorií, 0.0g cukrů, 160.0g tuků, 447.0g bílkovin

Příprava

Omyté a osušené filé nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Rohlíky nakrájíme na kolečka a namočíme do mléka. Rybí filé dvakrát umeleme na masovém strojku, přidáme namočené a vymačkané rohlíky, žloutek, polovinu zakysané smetany, důkladně promícháme a prošleháme. Lze přidat sekanou petrželku. Přisolíme, opepříme a dochutíme muškátovým květem. Troubu předehřejeme na 200°C.
Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Očištěné žampiony rozpůlíme, případně na čtvrtky. Vařená vejce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zvlášť na rozehřátém másle zesklovatíme cibuli, přidáme žampiony a podusíme doměkka, osolíme a opepříme. Formu vymažeme máslem, přeložíme do něj polovinu mletého masa, na něj rozprostřeme cibuli s žampionama a pokrájená vejce. Zakryjeme druhou polovinou masa, přimáčkneme a uhladíme povrch. Potřeme zakysanou smetanou a pokapeme zbytkem másla. Pečeme přibližně 30 minut.

Ellis

08. 06. 2011, Recept navštíven: 1416x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rybí sekaná

Rybí sekaná

Omyté a osušené filé nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Rohlíky nakrájíme na kolečka a namočíme do ml...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rybí sekaná Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Místo soli dávám špetku rybího koření a někdy i špetku chilli.
Přidané ingredience: špetka rybího koření

05. 03. 2013, 04:38

Přidat komentář

Facebook komentáře