Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rybí sekaná

Rybí sekaná

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
12168 kalorií 0.0g cukrů 160.0g tuků 447.0g bílkovin

Příprava

Omyté a osušené filé nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Rohlíky nakrájíme na kolečka a namočíme do mléka. Rybí filé dvakrát umeleme na masovém strojku, přidáme namočené a vymačkané rohlíky, žloutek, polovinu zakysané smetany, důkladně promícháme a prošleháme. Lze přidat sekanou petrželku. Přisolíme, opepříme a dochutíme muškátovým květem. Troubu předehřejeme na 200°C.
Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Očištěné žampiony rozpůlíme, případně na čtvrtky. Vařená vejce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zvlášť na rozehřátém másle zesklovatíme cibuli, přidáme žampiony a podusíme doměkka, osolíme a opepříme. Formu vymažeme máslem, přeložíme do něj polovinu mletého masa, na něj rozprostřeme cibuli s žampionama a pokrájená vejce. Zakryjeme druhou polovinou masa, přimáčkneme a uhladíme povrch. Potřeme zakysanou smetanou a pokapeme zbytkem másla. Pečeme přibližně 30 minut.


Ellis

08. 06. 2011, Recept navštíven: 1525x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Místo soli dávám špetku rybího koření a někdy i špetku chilli.
Přidané ingredience: špetka rybího koření

05. 03. 2013, 04:38

Přidat komentář

Facebook komentáře