Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ryby v těstíčku z brambor

Ryby v těstíčku z brambor
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 50min , porce

548 kalorií, 3.0g cukrů, 4.0g tuků, 16.0g bílkovin

Příprava

Očištěné rybí filety překrájíme na menší kousky, potřeme je citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a 20 minut necháme v chladu odležet. Oloupané brambory nastrouháme nahrubo, trochu je osolíme a 15 min necháme stát. Poté z nich vymačkáme přebytečnou vodu. Kousky ryby obalujeme v hladké mouce, osolených rozšlehaných vejcích a nastrouhaných syrových bramborách. Na rozehřátém oleji je pozvolna pečeme dozlatova.
Oloupané cibule nakrájím nadrobno, očištěný pórek na špalíčky, ve větší pánvi rozpustíme máslo a osmahneme na něm cibuli, přidáme pórek a orestujeme ho, zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a 5 min podusíme. Podáváme jako přílohu k rybě.

08. 09. 2010, Recept navštíven: 1435x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ryby v těstíčku z brambor

Ryby v těstíčku z brambor

Očištěné rybí filety překrájíme na menší kousky, potřeme je citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a 20 minu...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ryby v těstíčku z brambor Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Tak to je dačo pre mňa. Ryby milujem na akýkoľvek spôsob.ďakujem za fajn recept. Jozef.

Jozef 09. 09. 2010, 18:51

Facebook komentáře