Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Salát Panzanela

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 15min , porce

428 kalorií, 4.0g cukrů, 20.0g tuků, 9.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Chléb nasucho opečeme, nebo připravíme v toustovači a nakrájíme na malé kostky. Rajčata a okurku nakrájíme na kostičky, cibuli na měsíčky. Všechno smícháme, dochutíme nasekanou bazalkou, špetkou oregana, solí a pepřem. Česnek prolisujeme a smícháme s olivovým olejem, zálivkou salát pokapeme, promícháme, ozdobíme bazalkou a dáme do lednice odležet. Podáváme jako hlavní jídlo, nebo přílohu ke grilovanému masu.

uschi3

07. 06. 2010, Recept navštíven: 2986x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Salát Panzanela

Salát Panzanela

Chléb nasucho opečeme, nebo připravíme v toustovači a nakrájíme na malé kostky. Rajčata a okurku nakrájíme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Salát Panzanela Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

14. 10. 2016, 19:27

Přidat komentář
Ajaja
Nebo chleba jen opečeme a přikusujeme... a není-li bazalka, hodí se i polníček či špenát

Ajaja 06. 07. 2010, 16:10

Facebook komentáře