Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Salát s hovězím masem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1944 kalorií 1.0g cukrů 44.0g tuků 24.0g bílkovin

Příprava

Omyté maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Maso vyndáme a necháme zchladnout. Z vývaru můžeme uvařit polévku.
Rajčata nařízneme do kříže a vložíme na chvilku do vařící vody, vyjmeme je a sloupneme slupku.
Studené maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme okurky nakrájené také na nudličky, papriku nakrájenou na proužky, oloupaná rajčata nakrájená na malé kousky a cibuli nasekanou nadrobno.
Vše promícháme, osolíme, opepříme a zalijeme zálivkou, kterou připravíme tak, že dobře smícháme olej s octem a troškou cukru.
Nakonec do salátu vmícháme nadrobno nasekanou petrželku a salát necháme vychladit.
Při servírování každou porci obložíme vejcem rozkrojeným na čtvrtinky.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s čerstvým chlebem.


Přidat na Pinterest
Angel 666

01. 05. 2011, Recept navštíven: 2012x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý šalát

06. 04. 2016, 09:49

Přidat komentář
Jozef
Výborný jarný recept.Ja mám rad hovädzie mäso z polievky len tak si nakrájať a teple vyjedať. Musím vyskúšať Váš receptik, aby mali úžitok z mäsa aj ostatní, nie len ja.Ďakujem.Jozef.

Jozef 02. 05. 2011, 07:45

Angel 666
Budu ráda, když si pochutnáte ! :o)

Angel 666 02. 05. 2011, 19:16

Facebook komentáře