Salát s hovězím masem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1944
kalorií
1.0g
cukrů
44.0g
tuků
24.0g
bílkovin
Příprava
Omyté maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Maso vyndáme a necháme zchladnout. Z vývaru můžeme uvařit polévku.
Rajčata nařízneme do kříže a vložíme na chvilku do vařící vody, vyjmeme je a sloupneme slupku.
Studené maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme okurky nakrájené také na nudličky, papriku nakrájenou na proužky, oloupaná rajčata nakrájená na malé kousky a cibuli nasekanou nadrobno.
Vše promícháme, osolíme, opepříme a zalijeme zálivkou, kterou připravíme tak, že dobře smícháme olej s octem a troškou cukru.
Nakonec do salátu vmícháme nadrobno nasekanou petrželku a salát necháme vychladit.
Při servírování každou porci obložíme vejcem rozkrojeným na čtvrtinky.
Tip k receptu
Podáváme s čerstvým chlebem.
Angel 66601. 05. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.