Salát z telecího masa se zeleninou

Salát z telecího masa se zeleninou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
0min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

1420 kalorií
6.0g cukrů
150.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Upečené telecí maso, celer, okurku nakrájíme na tenké nudličky a zakapeme vínem. Majonézu zředíme smetanou, přidáme podle chuti cukr, pepř, hořčici, několik kapek worcesterské omáčky, osolíme a promícháme s masem a se zeleninou. Na talířích zdobíme listy hlávkového salátu.

přidejte na:
Jiřulka

18. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.