Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Salát z uzené ryby

Salát z uzené ryby

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 40min
Nutriční hodnoty
120 kalorií 0.0g cukrů 5.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Makrelu uzenou vykostíme a nakrájíme na kousky a dáme do mísy. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nakrájený sterilovaný celer, 1 jablko, 1 vejce vařené natvrdo. Ochutíme šťávou z citrónu, solí, pepřem, majoránkou a promícháme. Přidáme tatarku a promícháme. Na talíři dozdobíme proužky papriky, kolečky rajčátek a půlkami oliv.


Evík

19. 09. 2012, Recept navštíven: 2504x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Z uzených ryb připravuji dobroty méně často, ale je to prima kombinace. Osobně dávám přednost neuzeným rybám, ale v tomto případě by to zase nemělo ten šmak..
Přidané ingredience: špetku chilli

07. 02. 2013, 21:40

Přidat komentář

Facebook komentáře