Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Skopové s brambory na zahradnický způsob

Skopové s brambory na zahradnický způsob
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 20min
Celkový čas: 1h 40min , porce

114 kalorií, 9.0g cukrů, 1.0g tuků, 4.0g bílkovin

Příprava

Mäso pokrájame na kocky a s pokrájanou cibuľou a rozotretým cesnakom dáme na olej. Očistíme zemiaky, mrkvu, pridáme vodu, v ktorej sme rozpustili masox a na miernom ohni povaríme s mäsom asi 80 minút, v tlakovom hrnci menej. Asi 30 minút pred dovarením pridáme zemiaky a hrášok, soľ a mleté čierne korenie. Hotové jedlo polejeme kečupom a posypeme nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

K tomuto jedlu podávame čierny domáci chlieb.

Jozef

22. 08. 2010, Recept navštíven: 1313x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Skopové s brambory na zahradnický způsob

Skopové s brambory na zahradnický způsob

Mäso pokrájame na kocky a s pokrájanou cibuľou a rozotretým cesnakom dáme na olej. Očistíme zemiaky, mrkvu,...

Zobrazit všechny podobné recepty k Skopové s brambory na zahradnický způsob Link-arrow
Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

12. 05. 2016, 11:33

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

19. 09. 2016, 17:58

Přidat komentář

Facebook komentáře