Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Slaný závin se žampióny

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
684 kalorií 0.0g cukrů 47.0g tuků 48.0g bílkovin

Příprava

Žampióny oloupeme a nakrájíme na plátky.
Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme žampióny a podusíme. Po odpaření vody vmícháme 2 vejce a za občasného míchání necháme ztuhnout. Osolíme, opepříme a dáme vychladnout.
Listové těsto rozpůlíme, rozválíme, poklademe plátky šunky, pak plátky sýra a na ně navršíme směs hub s vajíčkem.
Stočíme jako závin, dáme na plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme kmínem. Pečeme v troubě dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Lze podávat teplý i studený.


Přidat na Pinterest
planeta

12. 05. 2014, Recept navštíven: 2262x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Závin jsem vyzkoušela, ale bez žampionů, jelikož manžel je nemá rád. Závin byl i tak výborný

21. 10. 2014, 08:26

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný závin

19. 10. 2015, 19:22

Pajunc
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
K houbám jsem přidala ještě anglickou, výborný závin!
Přidané ingredience: anglická slanina

02. 11. 2015, 12:41

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný závin

07. 11. 2015, 19:10

Přidat komentář

Facebook komentáře