Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Slaný závin se žampióny

Slaný závin se žampióny

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
684 kalorií 0.0g cukrů 47.0g tuků 48.0g bílkovin

Příprava

Žampióny oloupeme a nakrájíme na plátky.
Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme žampióny a podusíme. Po odpaření vody vmícháme 2 vejce a za občasného míchání necháme ztuhnout. Osolíme, opepříme a dáme vychladnout.
Listové těsto rozpůlíme, rozválíme, poklademe plátky šunky, pak plátky sýra a na ně navršíme směs hub s vajíčkem.
Stočíme jako závin, dáme na plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme kmínem. Pečeme v troubě dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Lze podávat teplý i studený.


planeta

12. 05. 2014, Recept navštíven: 1985x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Závin jsem vyzkoušela, ale bez žampionů, jelikož manžel je nemá rád. Závin byl i tak výborný

21. 10. 2014, 08:26

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný závin

19. 10. 2015, 19:22

Pajunc
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
K houbám jsem přidala ještě anglickou, výborný závin!
Přidané ingredience: anglická slanina

02. 11. 2015, 12:41

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný závin

07. 11. 2015, 19:10

Přidat komentář

Facebook komentáře