Sleďový salát s brambory
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
20min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1035
kalorií
0.0g
cukrů
41.0g
tuků
21.0g
bílkovin
Příprava
Zemiaky uvaríme, ochladíme a nakrájame na plátky. Zo sleďov stiahneme kožu, rozpolíme, vykostime a pokrájame na hrubšie rezance. Z mlieča odstraníme blanu, rozotrieme ho nožom a zamiešame do smotany. pridáme pokrájanú cibuľu, mletú papriku, ocot, olej, horčicu a osolíme. Olúpané jablka a uhorky nakrájame na kocky, zmiešame s pokrájaným sleďom, zemiakmi a ostatnými prísadami. Necháme odležať, ozdobíme petržlenom a podávame s čerstvou bagetou.
Jozef23. 06. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.