Šlehačkový třešňový moučník
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
2706
kalorií
4.0g
cukrů
10.0g
tuků
50.0g
bílkovin
Příprava
Vejce a cukr vyšleháme do pěny, postupně přidáme smetanu, prosátou mouku, vanilkový cukr a prášek do pečiva. Všechno dobře promícháme, polovinu vylijeme na tukem vymazaný plech, do druhé poloviny vmícháme kakao a vylijeme na světlé těsto. Těsto posypeme okapanými třešněmi. Pečeme při 180°C asi 20-22 minut. Posypeme moučkovým cukrem a nakrájíme.
Tip k receptu
Ovoce můžeme použít jakékoliv.
uschi322. 04. 2010
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.