Šťavnatý mix gril s tomatovou salsou a pečenou bramborou v alobalu s creme fraiche
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
328
kalorií
0.0g
cukrů
13.0g
tuků
48.0g
bílkovin
Příprava
Očištěné maso nakrájíme na malé steaky, přidáme sůl a pepř a posypeme čerstvými bylinami. Zprudka opečeme na olivovém oleji na pánvi nejprve kuřecí maso a po dvou minutách přidáme zbylá dvě masa. Masa můžeme dopéct v troubě nebo na mírnějším ohni na pánvi. Hovězí maso doporučujeme v úpravě medium.
Bramboru v alobalu vložíme do předehřáté trouby na 180°C zhruba na 15 až 20 min. Po upečení bramboru naříznutím pootevřeme a lžící na ni naneseme creme fraiche. Podáváme s Mix grillem a s přáním dobré chuti
Salsu připravíme velice jednoduše – na drobné kousky nakrájíme červenou cibuli, papriku, chilli a rajče smícháme a přidáme sůl a pepř.
14. 06. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.