Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Šťavnatý mix gril s tomatovou salsou a pečenou bramborou v alobalu s creme fraiche

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 5min , porce

328 kalorií, 0.0g cukrů, 13.0g tuků, 48.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Očištěné maso nakrájíme na malé steaky, přidáme sůl a pepř a posypeme čerstvými bylinami. Zprudka opečeme na olivovém oleji na pánvi nejprve kuřecí maso a po dvou minutách přidáme zbylá dvě masa. Masa můžeme dopéct v troubě nebo na mírnějším ohni na pánvi. Hovězí maso doporučujeme v úpravě medium.
Bramboru v alobalu vložíme do předehřáté trouby na 180°C zhruba na 15 až 20 min. Po upečení bramboru naříznutím pootevřeme a lžící na ni naneseme creme fraiche. Podáváme s Mix grillem a s přáním dobré chuti
Salsu připravíme velice jednoduše – na drobné kousky nakrájíme červenou cibuli, papriku, chilli a rajče smícháme a přidáme sůl a pepř.

Barbora Šumná

14. 06. 2013, Recept navštíven: 2340x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Velmi dobrý recept, překvapila jsem své hosty

05. 04. 2015, 08:02

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobre

29. 03. 2016, 13:22

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná pochuťka, na grilovanie super dobre

26. 10. 2016, 15:41

Přidat komentář

Facebook komentáře