Šťavnatý mix gril s tomatovou salsou a pečenou bramborou v alobalu s creme fraiche

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

328 kalorií
0.0g cukrů
13.0g tuků
48.0g bílkovin


Příprava

Očištěné maso nakrájíme na malé steaky, přidáme sůl a pepř a posypeme čerstvými bylinami. Zprudka opečeme na olivovém oleji na pánvi nejprve kuřecí maso a po dvou minutách přidáme zbylá dvě masa. Masa můžeme dopéct v troubě nebo na mírnějším ohni na pánvi. Hovězí maso doporučujeme v úpravě medium.
Bramboru v alobalu vložíme do předehřáté trouby na 180°C zhruba na 15 až 20 min. Po upečení bramboru naříznutím pootevřeme a lžící na ni naneseme creme fraiche. Podáváme s Mix grillem a s přáním dobré chuti
Salsu připravíme velice jednoduše – na drobné kousky nakrájíme červenou cibuli, papriku, chilli a rajče smícháme a přidáme sůl a pepř.

přidejte na:
Barbora Šumná

14. 06. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Velmi dobrý recept, překvapila jsem své hosty

heladon 05. 04. 2015, 08:02

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
super dobre

hanka 29. 03. 2016, 13:22

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborná pochuťka, na grilovanie super dobre

dušanka 26. 10. 2016, 15:41

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to vynikajuce na grilovačku

Svetlana 18. 01. 2017, 13:42

Přidat komentář