Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Šťavnatý mix gril s tomatovou salsou a pečenou bramborou v alobalu s creme fraiche

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 5min
Nutriční hodnoty
328 kalorií 0.0g cukrů 13.0g tuků 48.0g bílkovin

Příprava

Očištěné maso nakrájíme na malé steaky, přidáme sůl a pepř a posypeme čerstvými bylinami. Zprudka opečeme na olivovém oleji na pánvi nejprve kuřecí maso a po dvou minutách přidáme zbylá dvě masa. Masa můžeme dopéct v troubě nebo na mírnějším ohni na pánvi. Hovězí maso doporučujeme v úpravě medium.
Bramboru v alobalu vložíme do předehřáté trouby na 180°C zhruba na 15 až 20 min. Po upečení bramboru naříznutím pootevřeme a lžící na ni naneseme creme fraiche. Podáváme s Mix grillem a s přáním dobré chuti
Salsu připravíme velice jednoduše – na drobné kousky nakrájíme červenou cibuli, papriku, chilli a rajče smícháme a přidáme sůl a pepř.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

14. 06. 2013, Recept navštíven: 2524x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Velmi dobrý recept, překvapila jsem své hosty

05. 04. 2015, 08:02

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobre

29. 03. 2016, 13:22

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná pochuťka, na grilovanie super dobre

26. 10. 2016, 15:41

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vynikajuce na grilovačku

18. 01. 2017, 13:42

Přidat komentář

Facebook komentáře