Steak Ema s krémovou omáčkou
Obtížnost
Čas přípravy
0min
Čas vaření
0min
Celkový čas
0min
Porce
Nutriční hodnoty
2076
kalorií
0.0g
cukrů
145.0g
tuků
210.0g
bílkovin
Příprava
Hovězí maso nakrájíme na čtyři kusy. Osolíme a opepříme ze všech stran a poté opékáme 6 minut z každé strany na olivovém oleji.
Na druhé pánvi opékáme najemno nakrájenou šalotku, rozmarýn a mleté nové koření. Až je šalotka zhnědlá, odstavíme z ohně, přilijeme koňak a vrátíme na oheň. Pozor na plameny!
Po částech přilejeme smetanu a demi glace a povaříme 3 minuty. Nakonec přidáme máslo a připravíme omáčku.
Steak podáváme například s bramborovou kaší přelitý omáčkou.
04. 03. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.