Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Steak Ema s krémovou omáčkou

Steak Ema s krémovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 0min
Nutriční hodnoty
2076 kalorií 0.0g cukrů 145.0g tuků 210.0g bílkovin

Příprava

Hovězí maso nakrájíme na čtyři kusy. Osolíme a opepříme ze všech stran a poté opékáme 6 minut z každé strany na olivovém oleji.
Na druhé pánvi opékáme najemno nakrájenou šalotku, rozmarýn a mleté nové koření. Až je šalotka zhnědlá, odstavíme z ohně, přilijeme koňak a vrátíme na oheň. Pozor na plameny!
Po částech přilejeme smetanu a demi glace a povaříme 3 minuty. Nakonec přidáme máslo a připravíme omáčku.
Steak podáváme například s bramborovou kaší přelitý omáčkou.


sonizna

04. 03. 2016, Recept navštíven: 789x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný steak

07. 03. 2016, 20:01

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na teak vyborný

16. 03. 2016, 10:31

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodný chutný steak

22. 02. 2017, 20:16

Přidat komentář

Facebook komentáře