Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Štika na český způsob

Štika na český způsob

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1660 kalorií 4.0g cukrů 85.0g tuků 198.0g bílkovin

Příprava

Očistenú a vypitvanú šťuku umyjeme pod prúdom tečúcej vody, osušíme a pokrájame na porcie. Osolíme a z oboch strán opečieme do zlatista. Podlejeme bielým vínom a pridáme rajčiaky, rozkrájané šampiňóny, rozotretý cesnak a vetvičku tymiánu. Udusíme do mäkka. Pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme posekanou pažítkou. Podávame so zemiakmi a zapijeme pohárom dobrého vína.


Jozef

22. 06. 2010, Recept navštíven: 1656x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre pripravena štika

23. 09. 2016, 19:05

Přidat komentář

Facebook komentáře