Štika na český způsob
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1660
kalorií
4.0g
cukrů
85.0g
tuků
198.0g
bílkovin
Příprava
Očistenú a vypitvanú šťuku umyjeme pod prúdom tečúcej vody, osušíme a pokrájame na porcie. Osolíme a z oboch strán opečieme do zlatista. Podlejeme bielým vínom a pridáme rajčiaky, rozkrájané šampiňóny, rozotretý cesnak a vetvičku tymiánu. Udusíme do mäkka. Pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme posekanou pažítkou. Podávame so zemiakmi a zapijeme pohárom dobrého vína.
Jozef22. 06. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.