Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Štika s fazolemi a chorizem

Štika s fazolemi a chorizem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
3210 kalorií 0.0g cukrů 125.0g tuků 266.0g bílkovin

Příprava

Fazole si namočíme ve vodě den předem. Poté je propláchneme a zalijeme dvěma litry vody. Přidáme 3 stroužky česneku vcelku, bobkový list a tymián a 30 minut vaříme doměkka. Poté je odstavíme z ohně.
Pečivo nakrájíme na kostičky a osmažíme na dvou lžících oleje spolu s posledním stroužkem česneku, který prolisujeme. Opečeme dozlatova a poté dáme stranou. Ve stejné pánvi opečeme klobásu chorizo nakrájenou na kolečka. Poté také odložíme stranou.
Do pánve přidáme 2 lžíce oleje a osmažíme na něm cibuli nakrájenou nadrobno. Smažíme do sklovita, poté zasypeme paprikou, osmažíme a přidáme slité fazole. Zalijeme vývarem a vaříme 5-10 minut. Na konci vaření přidáme nakrájenou petrželku. Rybí filety okořeníme dle chuti a smažíme na zbylých dvou lžících oleje. Smažíme 3-5 minut z každé strany. Do talíře rozdělíme fazolovou směs, na to postavíme rybí filetu, posypeme opečeným chlebem a chorizem.

Bulb Tip k receptu

Můžeme použít také fazole z konzervy – zkrátíme si tak dobu vaření.


sonizna

11. 08. 2015, Recept navštíven: 627x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Z ryb uznáváme pouze kapra

15. 08. 2015, 08:15

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze byt dobre

26. 10. 2015, 11:46

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to dobrý recept len vyskusat

29. 10. 2015, 17:57

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze byt

18. 10. 2016, 19:08

Přidat komentář

Facebook komentáře