Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Středomořský pangasius

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 20min
Nutriční hodnoty
204 kalorií 0.0g cukrů 9.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Filety osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Prudce osmahneme na oleji z obou stran. Mezitím na másle orestujeme prolisovaný česnek, přidáme olivy a kapary, po chvilce osmahnuté filety. Podlijeme rybím bujónem a chvíli dusíme. Krátce před koncem přidáme nakrájené rajčátka, dochutíme. Podáváme s bramborami a salátem.


Přidat na Pinterest
uschi3

25. 04. 2010, Recept navštíven: 1999x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá príprava pangasia

14. 02. 2017, 19:57

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept na pangasia

26. 03. 2017, 19:34

Přidat komentář

Facebook komentáře