Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tagliolini s domácí rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmezánem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
364 kalorií 44.0g cukrů 4.0g tuků 19.0g bílkovin

Příprava

Na olivovém oleji krátce osmahneme nahrubo nakrájenou mrkev a celer. Po chvíli přidáme cibuli. Poté přidáme všechna pokrájená rajčata. Pro zvýraznění červené barvy můžeme přidat na kostky nakrájenou řepu. Vaříme pod poklicí asi 30 minut. Poté přepasírujeme pasírkou nebo vybereme pevné části zeleniny (mrkev, cibuli, celer a řepu) a mixérem rozmixujeme. Šťávu ještě 10 minut povaříme do potřebné hustoty a dochutíme solí, pepřem, případně dosladíme cukrem. Po vypnutí ohně zašleháme máslo a vložíme bazalku. Mezitím si uvaříme těstoviny al dente, které přelijeme rajčatovou omáčkou, posypeme parmezánem a můžeme ozdobit bazalkou.


Přidat na Pinterest
Alakarte.cz

31. 08. 2012, Recept navštíven: 2322x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborný a zdravý recept z italské kuchyně

16. 01. 2013, 00:28

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept chutný, ľahký

19. 12. 2016, 21:01

Přidat komentář

Facebook komentáře