Tatarský biftek
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1318
kalorií
3.0g
cukrů
6.0g
tuků
10.0g
bílkovin
Příprava
Hovězí maso nejméně 2x pomeleme, případně naškrábeme, máme-li svíčkovou. Do mletého masa pak přidáme cibuli nakrájenou velmi najemno, vejce, sůl, pepř, papriku, chili pastu - pokud chceme mít tatarák pikantnější, jinak ji můžeme vynechat. Dochutíme kečupem a worcesterovou omáčkou. Vše dobře promícháme.
Osmažíme si chléb na topinky, které potřeme česnekem. Na topinky pak nanášíme masovou směs a podáváme např. s červeným vínem.
Ajaja28. 04. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.