Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tatarský biftek

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 30min , porce

1318 kalorií, 3.0g cukrů, 6.0g tuků, 10.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Hovězí maso nejméně 2x pomeleme, případně naškrábeme, máme-li svíčkovou. Do mletého masa pak přidáme cibuli nakrájenou velmi najemno, vejce, sůl, pepř, papriku, chili pastu - pokud chceme mít tatarák pikantnější, jinak ji můžeme vynechat. Dochutíme kečupem a worcesterovou omáčkou. Vše dobře promícháme.

Osmažíme si chléb na topinky, které potřeme česnekem. Na topinky pak nanášíme masovou směs a podáváme např. s červeným vínem.

Ajaja

28. 04. 2010, Recept navštíven: 3970x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tatarský biftek

Tatarský biftek

Hovězí maso nejméně 2x pomeleme, případně naškrábeme, máme-li svíčkovou. Do mletého masa pak přidáme cibuli...

Bramborový tatarský biftek

Bramborový tatarský biftek

Brambory uvaříme ve slupce. Necháme je vychladnout, poté je nastrouháme na jemném struhadle, přidáme najemn...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tatarský biftek Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoducho dobre

26. 09. 2016, 18:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
biftek je biftek, vyborne ochutený

16. 01. 2017, 10:41

Přidat komentář

Facebook komentáře