Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tatarský biftek

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
1318 kalorií 3.0g cukrů 6.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Hovězí maso nejméně 2x pomeleme, případně naškrábeme, máme-li svíčkovou. Do mletého masa pak přidáme cibuli nakrájenou velmi najemno, vejce, sůl, pepř, papriku, chili pastu - pokud chceme mít tatarák pikantnější, jinak ji můžeme vynechat. Dochutíme kečupem a worcesterovou omáčkou. Vše dobře promícháme.

Osmažíme si chléb na topinky, které potřeme česnekem. Na topinky pak nanášíme masovou směs a podáváme např. s červeným vínem.


Přidat na Pinterest
Ajaja

28. 04. 2010, Recept navštíven: 4054x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoducho dobre

26. 09. 2016, 18:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
biftek je biftek, vyborne ochutený

16. 01. 2017, 10:41

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný a chutný biftek

14. 03. 2017, 10:39

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
biftek vydarený

21. 03. 2017, 19:33

Přidat komentář

Facebook komentáře