Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Telecí játra s jablky

Telecí játra s jablky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
1246 kalorií 10.0g cukrů 34.0g tuků 158.0g bílkovin

Příprava

Teľaciu pečeň nakrájame na rezne, mierne ich naklepeme, potrieme trochu horčicou a okoreníme, pomúčime a na horúcom oleji z oboch strán opečieme. Opečené vyberieme na tanier. Do oleja pridáme nakrájanú cibuľu, ktorú trochu opražíme, pridáme jabĺko nakrájané na rezance a uhorku. Prikryté chvíľu podusíme, pridáme kečup, worchesterskú omáčku a trochu vody. Do šťavy vložíme opečenú pečeň a krátko povaríme. Pred podávaním podľa chuti osolíme.

Bulb Tip k receptu

Môžeme použiť aj iné druhy pečienky napríklad :jahňaciu, bravčovú, husaciu.


Jozef

27. 06. 2010, Recept navštíven: 1476x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre jatra

30. 08. 2016, 19:22

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne pripravená pečienka

08. 07. 2017, 20:23

Přidat komentář

Facebook komentáře