Chybějící obrázek

Telecí játra s jablky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1246 kalorií
10.0g cukrů
34.0g tuků
158.0g bílkovin


Příprava

Teľaciu pečeň nakrájame na rezne, mierne ich naklepeme, potrieme trochu horčicou a okoreníme, pomúčime a na horúcom oleji z oboch strán opečieme. Opečené vyberieme na tanier. Do oleja pridáme nakrájanú cibuľu, ktorú trochu opražíme, pridáme jabĺko nakrájané na rezance a uhorku. Prikryté chvíľu podusíme, pridáme kečup, worchesterskú omáčku a trochu vody. Do šťavy vložíme opečenú pečeň a krátko povaríme. Pred podávaním podľa chuti osolíme.

Tip k receptu

Môžeme použiť aj iné druhy pečienky napríklad :jahňaciu, bravčovú, husaciu.

přidejte na:
Jozef

27. 06. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobre jatra

katka16031 30. 08. 2016, 19:22

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravená pečienka

Svetlana 08. 07. 2017, 20:23

Přidat komentář