Telecí játra s jablky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1246
kalorií
10.0g
cukrů
34.0g
tuků
158.0g
bílkovin
Příprava
Teľaciu pečeň nakrájame na rezne, mierne ich naklepeme, potrieme trochu horčicou a okoreníme, pomúčime a na horúcom oleji z oboch strán opečieme. Opečené vyberieme na tanier. Do oleja pridáme nakrájanú cibuľu, ktorú trochu opražíme, pridáme jabĺko nakrájané na rezance a uhorku. Prikryté chvíľu podusíme, pridáme kečup, worchesterskú omáčku a trochu vody. Do šťavy vložíme opečenú pečeň a krátko povaríme. Pred podávaním podľa chuti osolíme.
Tip k receptu
Môžeme použiť aj iné druhy pečienky napríklad :jahňaciu, bravčovú, husaciu.
Jozef27. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.