Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Teplý salát se slaninou a fazolkami

Teplý salát se slaninou a fazolkami
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 0min , porce

1188 kalorií, 0.0g cukrů, 104.0g tuků, 22.0g bílkovin

Příprava

Brambory uvaříme doměkka. Fazolky chvíli povaříme v osolené vodě, poté ihned zchladíme studenou vodou.
Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na másle. Po chvíli přidáme i slaninu nakrájenou na kostičky. K cibuli přidáme na pánev brambory a osmahneme, poté přidáme i fazolky. Dochutíme vinným octem, podáváme posypané petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Můžeme podávat teplé i studené.

sonizna

08. 09. 2015, Recept navštíven: 644x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Teplý salát s chorizem a cizrnou

Teplý salát s chorizem a cizrnou

Chorizo osmažíme nasucho v pánvi. Poté ho vytáhneme z pánve a dáme stranou. Na tuku, které pustilo chorizo ...

Teplý salát se slaninou a fazolkami

Teplý salát se slaninou a fazolkami

Brambory uvaříme doměkka. Fazolky chvíli povaříme v osolené vodě, poté ihned zchladíme studenou vodou. Ci...

Teplý salát z kuřecích jater

Teplý salát z kuřecích jater

Do mixéru dáme 4 lžíce oleje, česnek, petrželku, tři lžíce oříšků a papriku. Vše rozmixujeme. Získáme omáčk...

Teplý salát z červeného zelí

Teplý salát z červeného zelí

Červené zeli nakrouháme na tenké nudličky. Jablko oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme nahrubo. Do ...

Teplý salát s uzenou makrelou

Teplý salát s uzenou makrelou

Fazolky povaříme 4 minuty v osolené vodě. Poté je přelijeme studenou vodou. Smícháme je se salátovými lis...

Zobrazit všechny podobné recepty k Teplý salát se slaninou a fazolkami Link-arrow
Thumb.12195

Bagety z domácí pekárny

Suroviny v uvedeném pořadí vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí z těsta vypracujeme pod...

Thumb

Bílé bagety

Máme-li domácí pekárnu: suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Příprava těsta. Ne...

Thumb.28425

Přílohové bagety

Bagety mohou být i celozrnné, nakrájíme na kolečka. Máslo necháme změknout, očistíme česnek a rozkrojíme na...

Thumb.57414

Bagety

Zaděláme těsto, necháme vykynout a tvarujeme bagety (8-10 malých nebo 4 větší). Do trouby vložíme hrneček s...

Thumb.58108

Bageta s lososem ke svačině

Bagetu rozkrojíme a potřeme máslem (můžeme ji i zevnitř opéci na másle). Poklademe na ni lososa, dáme na ně...

Thumb.59038

Dalamánkové bagetky

Do nádoby pekárny nalijeme vodu a olej, přidáme cukr, sůl, kmín, směs na bramborák, obě mouky a nakonec roz...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdravé

20. 09. 2015, 19:07

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lepsie nam chutí studené

07. 10. 2015, 10:22

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutovo dobrý recept

28. 10. 2015, 11:06

planeta
Restaurant_star
dobrá rychlovka, také dělávám podobně a přidávám ještě saturejku
Přidané ingredience: saturejka

26. 01. 2016, 15:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché, rýchle a dobrjedloe

10. 08. 2016, 20:40

Přidat komentář

Facebook komentáře