Teplý salát se slaninou a fazolkami
Obtížnost
Čas přípravy
0min
Čas vaření
0min
Celkový čas
0min
Porce
Nutriční hodnoty
1188
kalorií
0.0g
cukrů
104.0g
tuků
22.0g
bílkovin
Příprava
Brambory uvaříme doměkka. Fazolky chvíli povaříme v osolené vodě, poté ihned zchladíme studenou vodou.
Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na másle. Po chvíli přidáme i slaninu nakrájenou na kostičky. K cibuli přidáme na pánev brambory a osmahneme, poté přidáme i fazolky. Dochutíme vinným octem, podáváme posypané petrželkou.
Tip k receptu
Můžeme podávat teplé i studené.
sonizna08. 09. 2015
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: saturejka
planeta 26. 01. 2016, 16:56
© 2024, Railsformers s.r.o.