Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Teplý salát se slaninou a fazolkami

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 0min
Nutriční hodnoty
1188 kalorií 0.0g cukrů 104.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Brambory uvaříme doměkka. Fazolky chvíli povaříme v osolené vodě, poté ihned zchladíme studenou vodou.
Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na másle. Po chvíli přidáme i slaninu nakrájenou na kostičky. K cibuli přidáme na pánev brambory a osmahneme, poté přidáme i fazolky. Dochutíme vinným octem, podáváme posypané petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Můžeme podávat teplé i studené.


Přidat na Pinterest
sonizna

08. 09. 2015, Recept navštíven: 852x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdravé

20. 09. 2015, 19:07

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lepsie nam chutí studené

07. 10. 2015, 10:22

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutovo dobrý recept

28. 10. 2015, 11:06

planeta
Restaurant_star
dobrá rychlovka, také dělávám podobně a přidávám ještě saturejku
Přidané ingredience: saturejka

26. 01. 2016, 15:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché, rýchle a dobrjedloe

10. 08. 2016, 20:40

Přidat komentář

Facebook komentáře