Chybějící obrázek

Těstoviny zapečené s mletým masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 20min

Celkový čas

1h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

2532 kalorií
13.0g cukrů
77.0g tuků
155.0g bílkovin


Příprava

Na pánvičce opečeme směs: maso, nakrájená cibule, utřený česnek, pepř, sůl. V mléce rozšleháme vejce. Pekáč (formu na srnči hřbet...) vymažeme máslem, nasypeme polovinu těstovin (nevařených!!) na to dáme směs masa a zbytek těstovin. Nakonec to zalejeme mlékem s rozšlehanými vejci. Pečeme v troubě na 190 hodinu a půl. Obměna je, že směs masa zamícháme s těstovinami a to celé opět zalijeme směsí vajec a mléka. Můžeme přidat i sýr. Záleží na chuti. Na talíři můžeme posypat strouhaným sýrem, přidat kečup, salát.
Vhodná příloha je zeleninový salát.

přidejte na:
Zdenka Obertová

25. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
přidala bych i špetku sušené saturejky
Přidané ingredience: saturejka

planeta 04. 06. 2014, 07:46

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept chutný aj bez saturejky

Svetlana 29. 11. 2016, 20:04

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo dobre cestoviny

katka16031 02. 12. 2018, 10:07

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
cestoviny chutné

hanka 25. 05. 2019, 20:43

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý

dušanka 07. 10. 2019, 19:26

Přidat komentář