Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Treska se sýrem a smetanou

Treska se sýrem a smetanou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
1376 kalorií 0.0g cukrů 70.0g tuků 183.0g bílkovin

Příprava

Mrkev nastrouháme na hrubém struhadle, pórek nakrájíme na kolečka a vše podusíme v pánvi na olivovém oleji. Zapékací misku vytřeme olivovým olejem a naplníme připravenou zeleninou. Na ni rozložíme filé z tresky (z rozmraženého dobře vymačkáme přebytečnou vodu, aby pokrm neplaval). Trochu osolíme, opepříme a dáme na 15 minut péci do trouby vyhřáté na 225 °C. Mezitím smícháme zakysanou smetanu s bylinkami a provensálským kořením a trochu osolíme, popř. opepříme. Po 15 minutách rybu vyndáme z trouby a zalijeme smetanou tak, aby celá ryba byla zakrytá. Zasypeme strouhaným sýrem a dáme na dalších 15 minut do trouby.


katka16031

23. 11. 2009, Recept navštíven: 1994x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře