Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tuňákový koláč z brambor

Tuňákový koláč z brambor

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
3104 kalorií 8.0g cukrů 94.0g tuků 167.0g bílkovin

Příprava

Oloupané a nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě, dokud nezměknou. Brambory necháme okapat a pomačkáme. Přidáme sůl, máslo, 1 vejce, mouku a vypracujeme vláčné těsto. Těsto rozválíme, vtlačíme do vymazané formy a propícháme vidličkou. Pečeme 20-30 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Mezitím na oleji osmažíme nakrájené cibule, papriky a rozetřený česnek. Směs necháme okapat od oleje a naneseme ji na bramborový korpus. Tuňáka rozebereme na drobné kousíčky a pokládáme na zeleninovou směs. Mléko smícháme s vejci, pepřem a polijeme připravený koláč. Posypeme nastrouhaným eidamem a pečeme 20-30 minut v předehřáté troubě na 180 °C, dokud náplň neztuhne.

Bulb Tip k receptu

K tuňáku můžeme přidat konzervovanou sladkou kukuřici.


Milena

21. 05. 2009, Recept navštíven: 2980x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý koláč

27. 04. 2016, 11:21

Přidat komentář

Facebook komentáře