Vařené hovězí v zelenině nejen pro nejmenší
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
34
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Kýtu svážeme do válečku a společně s cibulí, cukrem a kořením vaříme cca hodinu na mírném ohni a odebíráme z povrchu hnědou pěnu. Mezitím si načistíme zeleninu, kterou pokrájíme na větší kousky a přihodíme k masu. Vaříme další hodinku. Maso a zeleninu po dovaření vyndáme z hrnce a do cca 200 ml vývaru propasírujeme zeleninu. Dochutíme solí a pepřem a také lžičkou hořčice. Poslední ingredience samozřejmě přidáváme až po odebrání části šťávy pro malé děti. Podáváme s bramborem, knedlíkem a dětem je možné i s těstovinami.
Tip k receptu
Já jsem omáčku udělala hustší, ale záleží na chuti každého :-)
Vera25. 08. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.