Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vařené hovězí v zelenině nejen pro nejmenší

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 30min
Nutriční hodnoty
34 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Kýtu svážeme do válečku a společně s cibulí, cukrem a kořením vaříme cca hodinu na mírném ohni a odebíráme z povrchu hnědou pěnu. Mezitím si načistíme zeleninu, kterou pokrájíme na větší kousky a přihodíme k masu. Vaříme další hodinku. Maso a zeleninu po dovaření vyndáme z hrnce a do cca 200 ml vývaru propasírujeme zeleninu. Dochutíme solí a pepřem a také lžičkou hořčice. Poslední ingredience samozřejmě přidáváme až po odebrání části šťávy pro malé děti. Podáváme s bramborem, knedlíkem a dětem je možné i s těstovinami.

Bulb Tip k receptu

Já jsem omáčku udělala hustší, ale záleží na chuti každého :-)


Přidat na Pinterest
Vera

25. 08. 2011, Recept navštíven: 2298x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná omáčka

16. 11. 2015, 10:45

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept

16. 10. 2016, 17:47

Přidat komentář

Facebook komentáře