Vařené hovězí v zelenině nejen pro nejmenší

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

34 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Kýtu svážeme do válečku a společně s cibulí, cukrem a kořením vaříme cca hodinu na mírném ohni a odebíráme z povrchu hnědou pěnu. Mezitím si načistíme zeleninu, kterou pokrájíme na větší kousky a přihodíme k masu. Vaříme další hodinku. Maso a zeleninu po dovaření vyndáme z hrnce a do cca 200 ml vývaru propasírujeme zeleninu. Dochutíme solí a pepřem a také lžičkou hořčice. Poslední ingredience samozřejmě přidáváme až po odebrání části šťávy pro malé děti. Podáváme s bramborem, knedlíkem a dětem je možné i s těstovinami.

Tip k receptu

Já jsem omáčku udělala hustší, ale záleží na chuti každého :-)

přidejte na:
Vera

25. 08. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborná omáčka

Svetlana 16. 11. 2015, 10:45

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
super recept

majka 16. 10. 2016, 17:47

Přidat komentář