Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vařené zelí s vepřovým masem

Vařené zelí s vepřovým masem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
148 kalorií 0.0g cukrů 9.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Zelí uvaříme ve vodě s masem, kmínem, pepřem a solí. Na tuku zpěníme cibulku s česnekem, zaprášíme moukou, zalijeme smetanou, vodou se zelím, popřípadě okyselíme a přisladíme a dobře povaříme. Do omáčky dáme zelí a podáváme s pokrájeným masem.


Kateřina Růžičková

29. 05. 2013, Recept navštíven: 1055x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
do zelí bych přidala ještě jedno nastrouhané jablko
Přidané ingredience: jablko

20. 02. 2014, 16:58

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recpet jednoduchý,zdrave jedlo

13. 12. 2016, 20:24

Přidat komentář

Facebook komentáře