Vařené zelí s vepřovým masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
40min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

148 kalorií
0.0g cukrů
9.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Zelí uvaříme ve vodě s masem, kmínem, pepřem a solí. Na tuku zpěníme cibulku s česnekem, zaprášíme moukou, zalijeme smetanou, vodou se zelím, popřípadě okyselíme a přisladíme a dobře povaříme. Do omáčky dáme zelí a podáváme s pokrájeným masem.

přidejte na:
Kateřina Růžičková

29. 05. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
do zelí bych přidala ještě jedno nastrouhané jablko
Přidané ingredience: jablko
planeta 20. 02. 2014, 17:58
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recpet jednoduchý,zdrave jedlo
palino 13. 12. 2016, 21:24
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept, jablko nedavam
dušanka 15. 06. 2020, 02:20