Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vařené zelí s vepřovým masem

Vařené zelí s vepřovým masem
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 50min , porce

148 kalorií, 0.0g cukrů, 9.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Zelí uvaříme ve vodě s masem, kmínem, pepřem a solí. Na tuku zpěníme cibulku s česnekem, zaprášíme moukou, zalijeme smetanou, vodou se zelím, popřípadě okyselíme a přisladíme a dobře povaříme. Do omáčky dáme zelí a podáváme s pokrájeným masem.

Kateřina Růžičková

29. 05. 2013, Recept navštíven: 930x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vařené zelí s vepřovým masem

Vařené zelí s vepřovým masem

Zelí uvaříme ve vodě s masem, kmínem, pepřem a solí. Na tuku zpěníme cibulku s česnekem, zaprášíme moukou, ...

Vařené zelí s rajským protlakem

Vařené zelí s rajským protlakem

Zelí nakrájíme na nudličky, vložíme do hrnce s osolenou vodou, kmínem a vaříme do měkka. Cibulku pokráj...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vařené zelí s vepřovým masem Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
do zelí bych přidala ještě jedno nastrouhané jablko
Přidané ingredience: jablko

20. 02. 2014, 16:58

Přidat komentář

Facebook komentáře