Vařené zelí s vepřovým masem

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
40min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

148 kalorií
0.0g cukrů
9.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Zelí uvaříme ve vodě s masem, kmínem, pepřem a solí. Na tuku zpěníme cibulku s česnekem, zaprášíme moukou, zalijeme smetanou, vodou se zelím, popřípadě okyselíme a přisladíme a dobře povaříme. Do omáčky dáme zelí a podáváme s pokrájeným masem.

přidejte na:

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
do zelí bych přidala ještě jedno nastrouhané jablko
Přidané ingredience: jablko

20. 02. 2014, 16:58

Chybí obrázek
recpet jednoduchý,zdrave jedlo

13. 12. 2016, 20:24

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.