Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová kýta se žampióny a šunkovou rýží

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1856 kalorií 1.0g cukrů 101.0g tuků 179.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme a nakrájíme na plátky. Osušíme a naklepeme. Z jedné strany je nasolíme a opepříme a z druhé posypeme kari a grilovacím kořením (klidně je takto můžeme namočit přes noc do trošky oleje). Pak je na oleji osmahneme a zalijeme bujónem. Přidáme worcester, sojovku, bílé víno a vaříme do měkka. Ke konci přihodíme scezené žampióny (můžeme použít i čerstvé). Krátce podusíme a pak vyjmeme maso a omáčku zahustíme troškou vody smíchanou s moukou (podle potřeby přilíváme vodu nebo bujón).


Přidat na Pinterest
Edita

29. 09. 2009, Recept navštíven: 11877x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vynikajuci recept

15. 02. 2017, 11:20

Přidat komentář
Thumb
Právě to zkouším uvařit, ještě se ozvu jak to dopadlo :o)

bubuzvm 07. 01. 2012, 13:14

Facebook komentáře