Vepřová panenka na jemných zelených fazolkách s pečenými plátky brambor
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
666
kalorií
0.0g
cukrů
37.0g
tuků
36.0g
bílkovin
Příprava
Vepřovou panenku ochutíme, zprudka ogrilujeme ze všech stran, poté dopékáme v troubě na nízkou teplotu. Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na másle, přidáme česnek a zelené fazolky, orestujeme a zakápneme smetanou. Lehce provaříme, dochutíme. Předem uvařené brambory nakrájíme na úhledné plátky a po obou stranách opékáme na másle, osolíme, zlehka posypeme sekaným rozmarýnem. A můžeme servírovat...doprostřed talíře dáme fazolky, k nim brambory a na vrh nafilírovanou panenku.
Šéfredaktor26. 03. 2013
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.