Vepřová panenka na jemných zelených fazolkách s pečenými plátky brambor

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

666 kalorií
0.0g cukrů
37.0g tuků
36.0g bílkovin


Příprava

Vepřovou panenku ochutíme, zprudka ogrilujeme ze všech stran, poté dopékáme v troubě na nízkou teplotu. Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na másle, přidáme česnek a zelené fazolky, orestujeme a zakápneme smetanou. Lehce provaříme, dochutíme. Předem uvařené brambory nakrájíme na úhledné plátky a po obou stranách opékáme na másle, osolíme, zlehka posypeme sekaným rozmarýnem. A můžeme servírovat...doprostřed talíře dáme fazolky, k nim brambory a na vrh nafilírovanou panenku.

přidejte na:
Barbora Šumná

26. 03. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborne jedlo

23. 02. 2016, 19:51

Chybí obrázek
dobre jedlo zo zdravých suroví, chutne

18. 03. 2016, 12:01

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.