Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová panenka na jemných zelených fazolkách s pečenými plátky brambor

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
666 kalorií 0.0g cukrů 37.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Vepřovou panenku ochutíme, zprudka ogrilujeme ze všech stran, poté dopékáme v troubě na nízkou teplotu. Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na másle, přidáme česnek a zelené fazolky, orestujeme a zakápneme smetanou. Lehce provaříme, dochutíme. Předem uvařené brambory nakrájíme na úhledné plátky a po obou stranách opékáme na másle, osolíme, zlehka posypeme sekaným rozmarýnem. A můžeme servírovat...doprostřed talíře dáme fazolky, k nim brambory a na vrh nafilírovanou panenku.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

26. 03. 2013, Recept navštíven: 3027x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne jedlo

23. 02. 2016, 19:51

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre jedlo zo zdravých suroví, chutne

18. 03. 2016, 12:01

Přidat komentář

Facebook komentáře