Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vepřový guláš bez míchání

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 50min , porce

2768 kalorií, 0.0g cukrů, 240.0g tuků, 104.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso a cibuli nakrájíme, smícháme ostatní suroviny, pořádně promícháme - masoxy rozpustíme v malém hrníčku, dolijeme vodu, to vše dáme do pekáče, přikryjeme alobalem a dáme péct na 250°C do trouby asi na 1,5 hodiny.

NEDOLÉVAT VODU, NEMÍCHAT A NESUNDÁVAT ALOBAL !!!

Bulb Tip k receptu

Kdo je zvědavý, jeho škoda, troubu nechte po celou dobu na pokoji. Možná tento recept někdo zná, já ho dostala předloni e-mailem od kamarádky, ale všichni ho určitě neznají a je to škoda. Není to náročné.
Taky jste si všimly jak některá mletá paprika je krásně tmavě červená a některá bledule? Zásadně ji kupuji teď v jednom obchodě a ta je, sice jen vážená, ale ta chuť a barva, kde to nepíšu, máte to daleko. A jídlo vypadá hned jinak.

Roxana

07. 01. 2010, Recept navštíven: 10188x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Selský vepřový guláš s křenem

Selský vepřový guláš s křenem

Nejdříve si omyjeme, osušíme a nakrájíme všechno maso. Poté na sádle osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme m...

Vepřový guláš bez míchání

Vepřový guláš bez míchání

Maso a cibuli nakrájíme, smícháme ostatní suroviny, pořádně promícháme - masoxy rozpustíme v malém hrníčku...

Vepřový guláš zase jinak

Vepřový guláš zase jinak

Na rozehřátém oleji restujeme kostičky cibule, až budou zlatohnědé. K cibuli přidáme kostky vepřového a dob...

Vepřový guláš s chlebem

Vepřový guláš s chlebem

Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a česnek nasekáme na menší kousky. Na sádle osmažíme cibuli a jakmile ...

Vepřový guláš z kýty

Vepřový guláš z kýty

Maso omyjeme a nakrájíme na malé kousky, nebo na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. V hrnci r...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vepřový guláš bez míchání Link-arrow
Thumb.27382

Chleba

Ingredience vložíme do pekárny a zapneme program Základní, velikost bochníku II, barva kůrky světlá. Po upe...

Thumb.1795

Moravský kynutý knedlík

Z vlažného mléka, droždí, soli a cukru si připravíme kvásek. Kvásek přidáme k mouce a vejci. Vařečkou vše d...


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborná varianta, když máme chuť an guláš opravdu výrazné chutě, který se vlastně tak trochu udělá sám. Resp. poté, co jej dáte do trouby, můžete vykonat řadu dalších věcí :-)

22. 09. 2012, 22:11

slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
CHutné a bez práce. Dělám když jsou děti vzhůru, abych se jim mohla věnovat

12. 01. 2013, 02:28

Přidat komentář
Ajaja
Jasněěěě, to je on - taky ke mně připutoval e-mailem loni, taky už jsem ho párkrát zhotovila. A fakt - během pečení NEŠAHAT ! Je výborný.

Ajaja 08. 01. 2010, 22:34

Roxana
No já čekám, že to zná hodně lidí, chodilo to meilama, mně to dokonce poslali z webu Panvičky, že jim to poslal pozorný čtenář, tak to rozesílali. Jsou dobří, no ale třeba se někdo najde, kdo to nezná a to je skoro škoda, aby to neznal.

Roxana 08. 01. 2010, 22:39

Roxana
Ajajo, a že nejtěžší na tom receptu je "NEŠAHAT", kdo to má takovou dobu vydržet!!!!!

Roxana 08. 01. 2010, 22:58

Ajaja
No právě, dobře, že jsi ho sem dala, protože spousta lidí hledá recepty jako tyhle (šup s tím do trouby a hoďku či dvě mám čas na jiné věci..), natož tak dobré.

Ajaja 08. 01. 2010, 22:58

Roxana
No právě, šup do jednoho hrnce a pryč od toho, právě že to znám moc dobře! Měla jsem výborný recept na boršč, no něco takového jsem nejedla, vařila jsem ho skoro týden, nekecám, každý den jiné maso, prostě se vše muselo vařit zvlášť, no to e pro extra podnik a ne zaměstnanou ženskou. Tak každý večer něco šup do hrnce, šup na balkon - byla zima, ale ta dobrota potom, to se nedá...

Roxana 08. 01. 2010, 23:03

Roxana
Bať, bať....pravda svatá!

Roxana 09. 01. 2010, 09:57

Ajaja
Už jsem ho zkusila dokonce i klasicky na plotně, místo v troubě, taky to jde. Jen to chce stejný postup a stejný zákaz věnovat se tomu dříve než za daný čas. Jen při té pečené verzi mi přišlo, že ty chutě jsou tam znát výrazněji.

Ajaja 09. 01. 2010, 13:13

Roxana
Jo, taky jsem to dělala, pečené je pikantnější.

Roxana 09. 01. 2010, 14:15

helcafilda
taky ho dělám, přidávám ještě zeleninu buď z pytlíku, nebo pokrájenou papriku, žampióny atd. Zase to má jinou chuť.

helcafilda 27. 01. 2010, 12:11

Ajaja
Papriku taky dávám. Vidím, že to vylepšujeme všechny stejně.... Ale je fakt, že se občas různé zbytky najdou, kdy to na celé jídlo nevydá, ale takhle ve směsi... :-)

Ajaja 27. 01. 2010, 16:51

Roxana
Helcafilda, Ajaja, no jasně, jsme všechny stejné...ani psát to člověk nemusí.

Roxana 27. 01. 2010, 18:08

Ajaja
Pocit sounáležitosti potěší.... :-)

Ajaja 29. 01. 2010, 16:37

Roxana
A šup guláš v troubě a pěkně zítra k rodičům na galeje - řezat dřevo, vařeno bude, pak se udělá knedlík z mikrovlnky, to je jak kosmické vaření. Ale jak to ušetří čas...

Roxana 24. 09. 2010, 16:52

Ajaja
A dkyž zakrojíš chleba, nadřeš se ještě míň :-)))

Ajaja 24. 09. 2010, 17:33

Facebook komentáře