Vepřový guláš bez míchání
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
2768
kalorií
0.0g
cukrů
240.0g
tuků
104.0g
bílkovin
Příprava
Maso a cibuli nakrájíme, smícháme ostatní suroviny, pořádně promícháme - masoxy rozpustíme v malém hrníčku, dolijeme vodu, to vše dáme do pekáče, přikryjeme alobalem a dáme péct na 250°C do trouby asi na 1,5 hodiny.
NEDOLÉVAT VODU, NEMÍCHAT A NESUNDÁVAT ALOBAL !!!
Tip k receptu
Kdo je zvědavý, jeho škoda, troubu nechte po celou dobu na pokoji. Možná tento recept někdo zná, já ho dostala předloni e-mailem od kamarádky, ale všichni ho určitě neznají a je to škoda. Není to náročné.
Taky jste si všimly jak některá mletá paprika je krásně tmavě červená a některá bledule? Zásadně ji kupuji teď v jednom obchodě a ta je, sice jen vážená, ale ta chuť a barva, kde to nepíšu, máte to daleko. A jídlo vypadá hned jinak.
07. 01. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi
Ajaja 23. 09. 2012, 00:11

slavuska 12. 01. 2013, 03:28
© 2023, Railsformers s.r.o.