Vepřový guláš bez míchání

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

2768 kalorií
0.0g cukrů
240.0g tuků
104.0g bílkovin


Příprava

Maso a cibuli nakrájíme, smícháme ostatní suroviny, pořádně promícháme - masoxy rozpustíme v malém hrníčku, dolijeme vodu, to vše dáme do pekáče, přikryjeme alobalem a dáme péct na 250°C do trouby asi na 1,5 hodiny.

NEDOLÉVAT VODU, NEMÍCHAT A NESUNDÁVAT ALOBAL !!!

Tip k receptu

Kdo je zvědavý, jeho škoda, troubu nechte po celou dobu na pokoji. Možná tento recept někdo zná, já ho dostala předloni e-mailem od kamarádky, ale všichni ho určitě neznají a je to škoda. Není to náročné.
Taky jste si všimly jak některá mletá paprika je krásně tmavě červená a některá bledule? Zásadně ji kupuji teď v jednom obchodě a ta je, sice jen vážená, ale ta chuť a barva, kde to nepíšu, máte to daleko. A jídlo vypadá hned jinak.

přidejte na:
Roxana

07. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Výborná varianta, když máme chuť an guláš opravdu výrazné chutě, který se vlastně tak trochu udělá sám. Resp. poté, co jej dáte do trouby, můžete vykonat řadu dalších věcí :-)

Ajaja 22. 09. 2012, 22:11

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
CHutné a bez práce. Dělám když jsou děti vzhůru, abych se jim mohla věnovat

slavuska 12. 01. 2013, 02:28

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
guľaš je chuťovo vyborný a na prípravu nenáročný

palino 02. 04. 2017, 09:59

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
perfektný a chutný guľáš

katka16031 17. 05. 2017, 09:21

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
super dobrý recept na guľáš

Svetlana 06. 12. 2017, 21:43

Přidat komentář
Ajaja
Jasněěěě, to je on - taky ke mně připutoval e-mailem loni, taky už jsem ho párkrát zhotovila. A fakt - během pečení NEŠAHAT ! Je výborný.

Ajaja 08. 01. 2010, 22:34

Roxana
No já čekám, že to zná hodně lidí, chodilo to meilama, mně to dokonce poslali z webu Panvičky, že jim to poslal pozorný čtenář, tak to rozesílali. Jsou dobří, no ale třeba se někdo najde, kdo to nezná a to je skoro škoda, aby to neznal.

Roxana 08. 01. 2010, 22:39

Roxana
Ajajo, a že nejtěžší na tom receptu je "NEŠAHAT", kdo to má takovou dobu vydržet!!!!!

Roxana 08. 01. 2010, 22:58

Ajaja
No právě, dobře, že jsi ho sem dala, protože spousta lidí hledá recepty jako tyhle (šup s tím do trouby a hoďku či dvě mám čas na jiné věci..), natož tak dobré.

Ajaja 08. 01. 2010, 22:58

Roxana
No právě, šup do jednoho hrnce a pryč od toho, právě že to znám moc dobře! Měla jsem výborný recept na boršč, no něco takového jsem nejedla, vařila jsem ho skoro týden, nekecám, každý den jiné maso, prostě se vše muselo vařit zvlášť, no to e pro extra podnik a ne zaměstnanou ženskou. Tak každý večer něco šup do hrnce, šup na balkon - byla zima, ale ta dobrota potom, to se nedá...

Roxana 08. 01. 2010, 23:03

Roxana
Bať, bať....pravda svatá!

Roxana 09. 01. 2010, 09:57

Ajaja
Už jsem ho zkusila dokonce i klasicky na plotně, místo v troubě, taky to jde. Jen to chce stejný postup a stejný zákaz věnovat se tomu dříve než za daný čas. Jen při té pečené verzi mi přišlo, že ty chutě jsou tam znát výrazněji.

Ajaja 09. 01. 2010, 13:13

Roxana
Jo, taky jsem to dělala, pečené je pikantnější.

Roxana 09. 01. 2010, 14:15

Chybějící obrázek
taky ho dělám, přidávám ještě zeleninu buď z pytlíku, nebo pokrájenou papriku, žampióny atd. Zase to má jinou chuť.

helcafilda 27. 01. 2010, 12:11

Ajaja
Papriku taky dávám. Vidím, že to vylepšujeme všechny stejně.... Ale je fakt, že se občas různé zbytky najdou, kdy to na celé jídlo nevydá, ale takhle ve směsi... :-)

Ajaja 27. 01. 2010, 16:51

Roxana
Helcafilda, Ajaja, no jasně, jsme všechny stejné...ani psát to člověk nemusí.

Roxana 27. 01. 2010, 18:08

Ajaja
Pocit sounáležitosti potěší.... :-)

Ajaja 29. 01. 2010, 16:37

Roxana
A šup guláš v troubě a pěkně zítra k rodičům na galeje - řezat dřevo, vařeno bude, pak se udělá knedlík z mikrovlnky, to je jak kosmické vaření. Ale jak to ušetří čas...

Roxana 24. 09. 2010, 16:52

Ajaja
A dkyž zakrojíš chleba, nadřeš se ještě míň :-)))

Ajaja 24. 09. 2010, 17:33