Vepřový guláš bez míchání
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Maso a cibuli nakrájíme, smícháme ostatní suroviny, pořádně promícháme - masoxy rozpustíme v malém hrníčku, dolijeme vodu, to vše dáme do pekáče, přikryjeme alobalem a dáme péct na 250°C do trouby asi na 1,5 hodiny.
NEDOLÉVAT VODU, NEMÍCHAT A NESUNDÁVAT ALOBAL !!!
Tip k receptu
Kdo je zvědavý, jeho škoda, troubu nechte po celou dobu na pokoji. Možná tento recept někdo zná, já ho dostala předloni e-mailem od kamarádky, ale všichni ho určitě neznají a je to škoda. Není to náročné.
Taky jste si všimly jak některá mletá paprika je krásně tmavě červená a některá bledule? Zásadně ji kupuji teď v jednom obchodě a ta je, sice jen vážená, ale ta chuť a barva, kde to nepíšu, máte to daleko. A jídlo vypadá hned jinak.
07. 01. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Ajaja 22. 09. 2012, 22:11

slavuska 12. 01. 2013, 02:28

palino 02. 04. 2017, 09:59

katka16031 17. 05. 2017, 09:21

Svetlana 06. 12. 2017, 21:43
Ajaja 08. 01. 2010, 22:34
Roxana 08. 01. 2010, 22:39
Roxana 08. 01. 2010, 22:58
Ajaja 08. 01. 2010, 22:58
Roxana 08. 01. 2010, 23:03
Roxana 09. 01. 2010, 09:57
Ajaja 09. 01. 2010, 13:13
Roxana 09. 01. 2010, 14:15
helcafilda 27. 01. 2010, 12:11
Ajaja 27. 01. 2010, 16:51
Roxana 27. 01. 2010, 18:08
Ajaja 29. 01. 2010, 16:37
Roxana 24. 09. 2010, 16:52
Ajaja 24. 09. 2010, 17:33