Výborný houbový guláš bez mouky
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Houby dobře očistíme a nakrájíme na kousky.
V hrnci na rozehřátém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný česnek, zasypeme paprikou, promícháme a ihned zalijeme vodou. Přidáme houby, rozdrobíme kostku masoxu, osolíme, opepříme, přidáme kmín a pod pokličkou dusíme.
Asi po 10 minutách přidáme obě papriky nakrájené na proužky a rajče nakrájené na malé kostičky. Nakonec přidáme brambor, nastrouhaný na ty nejmenší slzičky a vše dodusíme doměkka. Brambor se v guláši rozvaří a krásně ho zahustí, takže není potřeba už zahušťovat moukou. Dochutíme rozemnutou majoránkou a můžeme podávat s knedlíkem nebo čerstvým chlebem.
10. 09. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
dušanka 31. 10. 2016, 22:54

Svetlana 03. 11. 2016, 19:41

majka 15. 01. 2017, 14:17

palino 20. 03. 2017, 18:49

katka16031 20. 09. 2017, 18:30
Ajaja 11. 09. 2010, 06:15
Jozef 25. 09. 2010, 18:28
Ajaja 26. 09. 2010, 06:55
radi217 23. 10. 2010, 16:45
Ajaja 23. 10. 2010, 17:35