Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Výborný houbový guláš bez mouky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
600 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 42.0g bílkovin

Příprava

Houby dobře očistíme a nakrájíme na kousky.
V hrnci na rozehřátém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný česnek, zasypeme paprikou, promícháme a ihned zalijeme vodou. Přidáme houby, rozdrobíme kostku masoxu, osolíme, opepříme, přidáme kmín a pod pokličkou dusíme.
Asi po 10 minutách přidáme obě papriky nakrájené na proužky a rajče nakrájené na malé kostičky. Nakonec přidáme brambor, nastrouhaný na ty nejmenší slzičky a vše dodusíme doměkka. Brambor se v guláši rozvaří a krásně ho zahustí, takže není potřeba už zahušťovat moukou. Dochutíme rozemnutou majoránkou a můžeme podávat s knedlíkem nebo čerstvým chlebem.


Přidat na Pinterest
Angel 666

10. 09. 2010, Recept navštíven: 3462x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hubový gulaš podla tohot receptu robím často

31. 10. 2016, 22:54

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept na hubový guláš

03. 11. 2016, 19:41

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
príprava hubového gulášu je nenáročná a vysledok perfektný

15. 01. 2017, 14:17

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyborný a chutný

20. 03. 2017, 18:49

Přidat komentář
Ajaja
Nooo, houby rostou jako po dešti, smaženic a "řízků" a houbového rizota už mám dost, takže dobrý tip - asi zkusím tohle.

Ajaja 11. 09. 2010, 06:15

Jozef
Výborný recept, určite vyskúšam.Jozef. Ja varím guláš zasadne bez múky.

Jozef 25. 09. 2010, 18:28

Ajaja
Já i klasický guláš dělám bez mouky. Když dám hodně cibule, kterou pak rozmixuji, tak to na zahuštění stačí...

Ajaja 26. 09. 2010, 06:55

radi217
Neni vubec ke skode vlozit do gulasu po osmahnuti kurku od krajicku chleba ci platek streho chleba, zahusti to omacku a doda tomu zase jednu dobrou chut!!

radi217 23. 10. 2010, 16:45

Ajaja
Také jsem toho využívala, nebo případně lžičku instatní bramborové kaše...

Ajaja 23. 10. 2010, 17:35

Facebook komentáře