Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Výborný houbový guláš bez mouky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

600 kalorií, 0.0g cukrů, 30.0g tuků, 42.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Houby dobře očistíme a nakrájíme na kousky.
V hrnci na rozehřátém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný česnek, zasypeme paprikou, promícháme a ihned zalijeme vodou. Přidáme houby, rozdrobíme kostku masoxu, osolíme, opepříme, přidáme kmín a pod pokličkou dusíme.
Asi po 10 minutách přidáme obě papriky nakrájené na proužky a rajče nakrájené na malé kostičky. Nakonec přidáme brambor, nastrouhaný na ty nejmenší slzičky a vše dodusíme doměkka. Brambor se v guláši rozvaří a krásně ho zahustí, takže není potřeba už zahušťovat moukou. Dochutíme rozemnutou majoránkou a můžeme podávat s knedlíkem nebo čerstvým chlebem.

Angel 666

10. 09. 2010, Recept navštíven: 3321x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Výborný houbový guláš bez mouky

Výborný houbový guláš bez mouky

Houby dobře očistíme a nakrájíme na kousky. V hrnci na rozehřátém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cib...

Zobrazit všechny podobné recepty k Výborný houbový guláš bez mouky Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hubový gulaš podla tohot receptu robím často

31. 10. 2016, 22:54

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept na hubový guláš

03. 11. 2016, 19:41

Přidat komentář
Ajaja
Nooo, houby rostou jako po dešti, smaženic a "řízků" a houbového rizota už mám dost, takže dobrý tip - asi zkusím tohle.

Ajaja 11. 09. 2010, 06:15

Jozef
Výborný recept, určite vyskúšam.Jozef. Ja varím guláš zasadne bez múky.

Jozef 25. 09. 2010, 18:28

Ajaja
Já i klasický guláš dělám bez mouky. Když dám hodně cibule, kterou pak rozmixuji, tak to na zahuštění stačí...

Ajaja 26. 09. 2010, 06:55

radi217
Neni vubec ke skode vlozit do gulasu po osmahnuti kurku od krajicku chleba ci platek streho chleba, zahusti to omacku a doda tomu zase jednu dobrou chut!!

radi217 23. 10. 2010, 16:45

Ajaja
Také jsem toho využívala, nebo případně lžičku instatní bramborové kaše...

Ajaja 23. 10. 2010, 17:35

Facebook komentáře