Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zámecké srnčí medailonky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 50min
Nutriční hodnoty
2646 kalorií 4.0g cukrů 94.0g tuků 166.0g bílkovin

Příprava

Maso opláchneme, odblaníme a nakrájíme na menší medailonky. Jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Olej rozpálíme a medailonky po obou stranách zprudka opečeme. Poté je vyjmeme, ve výpeku opražíme nakrájenou cibuli, přidáme i máslo a plátky hub. Houby krátce orestujeme. Do pánve vrátíme maso a udusíme doměkka. Dle potřeby přiléváme vývar /ze zvěřiny, ale muže být i drůbeží/. Před koncem přilejeme smetanu, dochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem a krátce povaříme.
Podáváme s vařenými bramborami, rýží nebo kynutým knedlíkem.

Bulb Tip k receptu

Pro chuť je vynikající přidat i trochu sušených hříbků.


Přidat na Pinterest
uschi3

04. 03. 2011, Recept navštíven: 18429x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci recept na medailonky

18. 01. 2017, 11:05

Přidat komentář
dušanka
skvelý recept

dušanka 18. 08. 2016, 20:44

Facebook komentáře