Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Závitky z kapra ve smetanovém zelí

Závitky z kapra ve smetanovém zelí
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 55min
Celkový čas: 1h 25min , porce

2804 kalorií, 0.0g cukrů, 217.0g tuků, 188.0g bílkovin

Příprava

Kapra zbavíme kostí a kůže. Porce kapra už bez kostí a kůže rozkrojíme na hřbetě a rozložíme na prkýnko. Osolíme, opepříme a poklademe plátky slaniny, srolujeme a spíchneme párátkem. Závitky poté obalíme v hladké mouce. V pekáči osmahneme na oleji spolu s máslem nadrobno nakrájenou cibuli, na ní nastojato poskládáme závitky, zasypeme je nadrobno pokrájeným zelím, zalijeme černým pivem a v předehřáté troubě pečeme asi 40 minut. Nakonec přilijeme smetanu smíchanou se lžičkou červené papriky a krátce prohřejeme. Podáváme s brambory.

Evík

12. 11. 2012, Recept navštíven: 1464x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Závitky z kapra ve smetanovém zelí

Závitky z kapra ve smetanovém zelí

Kapra zbavíme kostí a kůže. Porce kapra už bez kostí a kůže rozkrojíme na hřbetě a rozložíme na prkýnko. Os...

Zobrazit všechny podobné recepty k Závitky z kapra ve smetanovém zelí Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi zaujimavý recept

14. 02. 2016, 11:12

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne dobre jedlo

16. 04. 2016, 18:31

Přidat komentář

Facebook komentáře