Závitky z kapra ve smetanovém zelí
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
55min
Celkový čas
1h 25min
Porce
Nutriční hodnoty
2804
kalorií
0.0g
cukrů
217.0g
tuků
188.0g
bílkovin
Příprava
Kapra zbavíme kostí a kůže. Porce kapra už bez kostí a kůže rozkrojíme na hřbetě a rozložíme na prkýnko. Osolíme, opepříme a poklademe plátky slaniny, srolujeme a spíchneme párátkem. Závitky poté obalíme v hladké mouce. V pekáči osmahneme na oleji spolu s máslem nadrobno nakrájenou cibuli, na ní nastojato poskládáme závitky, zasypeme je nadrobno pokrájeným zelím, zalijeme černým pivem a v předehřáté troubě pečeme asi 40 minut. Nakonec přilijeme smetanu smíchanou se lžičkou červené papriky a krátce prohřejeme. Podáváme s brambory.
Evík12. 11. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.