Zeleninový předkrm
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
956
kalorií
123.0g
cukrů
6.0g
tuků
32.0g
bílkovin
Příprava
Veškerou zeleninu nakrájíme na kousky a orestujeme na oleji. Přilijeme vodu a necháme 15 minut dusit pod pokličkou, dokud zelenina nezměkne. Přidáme rajčatový protlak, sušený tymián, nakrájenou bazalku, sůl a pepř dle chuti. Směs necháme projít varem. Podáváme horké nebo vychlazené.
Tip k receptu
Můžeme podávat s chlebem, nebo jako chlebíčky. Plátky toastového chleba rozřízneme na příč, aby vznikly 2 trojúhelníčky, které jemně namažeme zeleninou směsí.
Milena19. 05. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.