Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zeleninový předkrm

Zeleninový předkrm

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
956 kalorií 123.0g cukrů 6.0g tuků 32.0g bílkovin

Příprava

Veškerou zeleninu nakrájíme na kousky a orestujeme na oleji. Přilijeme vodu a necháme 15 minut dusit pod pokličkou, dokud zelenina nezměkne. Přidáme rajčatový protlak, sušený tymián, nakrájenou bazalku, sůl a pepř dle chuti. Směs necháme projít varem. Podáváme horké nebo vychlazené.

Bulb Tip k receptu

Můžeme podávat s chlebem, nebo jako chlebíčky. Plátky toastového chleba rozřízneme na příč, aby vznikly 2 trojúhelníčky, které jemně namažeme zeleninou směsí.


Milena

19. 05. 2009, Recept navštíven: 3532x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
podla mna velmi dobre s dostatkom zeleniny

10. 01. 2016, 17:26

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný predkrm

12. 10. 2016, 19:40

Přidat komentář

Facebook komentáře