Žemlovka se slaninou, sýrem a špenátem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
40min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

558 kalorií
2.0g cukrů
56.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Troubu rozehřejeme na 180°C. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky.
Bagetu nakrájíme na kostičky. Asi 15 minut pečeme v pekáčku, občas promícháme, aby byla bagety propečená ze všech stran. Opečenou bagetou vyložíme vymazanou zapékací mísu, přidáme česnek, cibuli a poklademe plátky slaniny a opět vložíme do vyhřáté trouby.
Ve větší míse prošleháme šlehačem mléko, smetanu, majonézu, sůl a pepř. Takto našlehanou směs a opláchnuté lístky špenátu dáme do zapékací mísy.
Na závěr posypeme nastrouhaným sýrem a pečeme přibližně 40 minut dozlatova.

přidejte na:
Sonia005

18. 02. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá žemľovka

palino 23. 04. 2019, 16:50

Přidat komentář