Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Žemlovka se slaninou, sýrem a špenátem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
558 kalorií 2.0g cukrů 56.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Troubu rozehřejeme na 180°C. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky.
Bagetu nakrájíme na kostičky. Asi 15 minut pečeme v pekáčku, občas promícháme, aby byla bagety propečená ze všech stran. Opečenou bagetou vyložíme vymazanou zapékací mísu, přidáme česnek, cibuli a poklademe plátky slaniny a opět vložíme do vyhřáté trouby.
Ve větší míse prošleháme šlehačem mléko, smetanu, majonézu, sůl a pepř. Takto našlehanou směs a opláchnuté lístky špenátu dáme do zapékací mísy.
Na závěr posypeme nastrouhaným sýrem a pečeme přibližně 40 minut dozlatova.


Přidat na Pinterest
Sonia005

18. 02. 2011, Recept navštíven: 2389x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá žemľovka

23. 04. 2019, 16:50

Přidat komentář

Facebook komentáře