Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bavorský masový kotlík

Bavorský masový kotlík

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 30min
Nutriční hodnoty
818 kalorií 8.0g cukrů 0.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Hovězí a jehněčí maso nakrájíme na kostičky, cibuli hrubě nasekáme, brambory, mrkev, petržel a celer nakrájíme na asi 1/2 cm silné plátky, pórek podélně rozpůlíme a nakrájíme na kousky o síle prstu včetně zelené natě. Ve velkém hrnci rozehřejeme olej, vložíme maso, za stálého míchání na prudším ohni po všech stranách dohněda opečeme a vyjmeme. Vložíme cibuli, zpěníme, přidáme brambory, opečeme a vyjmeme z hrnce. Nakonec opečeme zeleninu a vyjmeme. Do hrnce postupně vkládáme vrstvu zeleniny, brambor a masa, každou vrstvu osolíme a opepříme, nakonec položíme vrstvu brambor. Po stranách přilijeme vývar, přivedeme k varu, přikryjeme a dusíme 1.5 hodiny, až je maso měkké. Dušenou masovou směs upravíme na talíře a sypeme sekanou petrželkou a pažitkou.


bookmen

15. 03. 2012, Recept navštíven: 1668x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
pro chuť bych přidala ještě trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

10. 04. 2015, 06:30

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre jedlo

01. 11. 2015, 20:37

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept velmi dobrý a chutný

10. 04. 2016, 12:06

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

25. 05. 2016, 09:39

Přidat komentář

Facebook komentáře