Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bavorský masový kotlík

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 30min
Nutriční hodnoty
818 kalorií 8.0g cukrů 0.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Hovězí a jehněčí maso nakrájíme na kostičky, cibuli hrubě nasekáme, brambory, mrkev, petržel a celer nakrájíme na asi 1/2 cm silné plátky, pórek podélně rozpůlíme a nakrájíme na kousky o síle prstu včetně zelené natě. Ve velkém hrnci rozehřejeme olej, vložíme maso, za stálého míchání na prudším ohni po všech stranách dohněda opečeme a vyjmeme. Vložíme cibuli, zpěníme, přidáme brambory, opečeme a vyjmeme z hrnce. Nakonec opečeme zeleninu a vyjmeme. Do hrnce postupně vkládáme vrstvu zeleniny, brambor a masa, každou vrstvu osolíme a opepříme, nakonec položíme vrstvu brambor. Po stranách přilijeme vývar, přivedeme k varu, přikryjeme a dusíme 1.5 hodiny, až je maso měkké. Dušenou masovou směs upravíme na talíře a sypeme sekanou petrželkou a pažitkou.


Přidat na Pinterest
bookmen

15. 03. 2012, Recept navštíven: 1959x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
pro chuť bych přidala ještě trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

10. 04. 2015, 06:30

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre jedlo

01. 11. 2015, 20:37

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept velmi dobrý a chutný

10. 04. 2016, 12:06

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

25. 05. 2016, 09:39

Přidat komentář

Facebook komentáře