Bramborová krémová polévka s houbami

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

724 kalorií
10.0g cukrů
4.0g tuků
20.0g bílkovin


Příprava

Brambory, mrkev, celer a petržel oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a zalijeme vodou tak, aby její hladina byla 1 cm nad zeleninou. Vaříme doměkka. Poté vlijeme mléko a vše rozmixujeme.
Olej smícháme s petrželkou a rozmixujeme.
Houby opražíme nasucho v pánvi.
Polévku rozdělíme do čtyř talířů, doprostřed dáme houby a dokola pokapeme petrželkovým olejem. Podáváme.

přidejte na:
sonizna

02. 03. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutná a vydatna polievka

katka16031 02. 03. 2016, 11:21

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobra polievka, chutovo lahodná

dušanka 03. 03. 2016, 11:50

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
niet co pokazit na tejto polievke

hanka 04. 04. 2016, 10:39

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to dobrá polievka

Svetlana 17. 08. 2016, 20:21

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dělám, ale bez hub
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

heladon 17. 05. 2017, 14:17

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
přidala bych sušený libeček
Přidané ingredience: libeček

planeta 24. 12. 2018, 06:59

Přidat komentář