Bramborové gnocchi se špenátem a žampióny v nivové omáčce
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
20min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
742
kalorií
0.0g
cukrů
59.0g
tuků
26.0g
bílkovin
Příprava
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku a ihned ji zalijeme mlékem. Dobře rozmícháme na hladký bešamel, osolíme, opepříme, přidáme muškátový květ, nasekané stroužky česneku a najemno pokrájenou anglickou slaninu. Špenát dáme do cedníku, spaříme ho vroucí vodou a vymačkaný nasekáme. Pak ho také přidáme do bešamelu a chvíli vše povaříme. Po chvíli přidáme víno a nastrouhanou Nivu. Promícháme, a až se sýr rozpustí, podle potřeby rozředíme a dochutíme.
Gnocchi dáme na talíř a přelijeme připravenou omáčkou.
24. 10. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.