Brambory pečené ve slupce se slaninou, cibulí a majoránkou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
40min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1752
kalorií
30.0g
cukrů
88.0g
tuků
78.0g
bílkovin
Příprava
Brambory ve slupce vaříme 10 minut ve vodě.
Poté je dáme do pekáče, pomažeme sádlem a pečeme 30 minut na 180 °C.
Slaninu, cibuli a česnek nakrájíme najemno a opečeme je na pánvi.
Brambory nakrojíme a naplníme je slaninovou směsí. Posypeme majoránkou a podáváme s podmáslím.
18. 03. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 19. 03. 2016, 19:21

palino 21. 03. 2016, 19:42

katka16031 28. 03. 2016, 19:56

Pajunc 11. 04. 2016, 18:21

dušanka 20. 05. 2016, 10:21

mixmark 01. 06. 2016, 21:17

hanka 14. 09. 2016, 14:57

majka 11. 07. 2019, 15:53

Vladimír Vykuřmil 28. 08. 2021, 00:10
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
Altosik 20. 01. 2019, 09:05
Vláda Vykuřmil 28. 08. 2021, 00:10