Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Chuťovka nejen k pivu

Chuťovka nejen k pivu

Obtížnost Čas přípravy
50min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 1h 15min
Nutriční hodnoty
1824 kalorií 1.0g cukrů 4.0g tuků 44.0g bílkovin

Příprava

Vločky nejprve na 2 hodiny namočíme. Pak z nich vymačkáme vodu, přidáme ostatní ingredience na Karbanátky a těsto zahustíme strouhankou. Mělo by být husté, aby v něm lžíce stála. Usmažíme Karbanátky. Měly by být křupavé a tmavé, protože v nálevu vyblednou. Uvaříme si nálev a to tak, že všechny suroviny na nálev vaříme asi 5 minut. Necháme vychladit. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do sklenici vrstvíme cibuli a Karbanátky, nakonec přidáme nálev a sklenici uzavřeme. Nálev bysme měli nechat uležet alespoň 4 dny, ale čím déle, tím budou Karbanátky lepší.

Průvodce vytvořením receptu


Jiřulka

02. 01. 2010, Recept navštíven: 1714x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi zaujímvý recept na karbonátky netradičné

13. 05. 2016, 09:47

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept ma velmi zaujal, určite vyskúšam

24. 02. 2017, 11:31

Přidat komentář

Facebook komentáře