Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Chuťovka nejen k pivu

Chuťovka nejen k pivu
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 1h 15min , porce

1824 kalorií, 1.0g cukrů, 4.0g tuků, 44.0g bílkovin

Příprava

Vločky nejprve na 2 hodiny namočíme. Pak z nich vymačkáme vodu, přidáme ostatní ingredience na Karbanátky a těsto zahustíme strouhankou. Mělo by být husté, aby v něm lžíce stála. Usmažíme Karbanátky. Měly by být křupavé a tmavé, protože v nálevu vyblednou. Uvaříme si nálev a to tak, že všechny suroviny na nálev vaříme asi 5 minut. Necháme vychladit. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do sklenici vrstvíme cibuli a Karbanátky, nakonec přidáme nálev a sklenici uzavřeme. Nálev bysme měli nechat uležet alespoň 4 dny, ale čím déle, tím budou Karbanátky lepší.

Průvodce vytvořením receptu

Jiřulka

02. 01. 2010, Recept navštíven: 1612x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Chuťovka nejen k pivu

Chuťovka nejen k pivu

Vločky nejprve na 2 hodiny namočíme. Pak z nich vymačkáme vodu, přidáme ostatní ingredience na Karbanátky a...

Zobrazit všechny podobné recepty k Chuťovka nejen k pivu Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi zaujímvý recept na karbonátky netradičné

13. 05. 2016, 09:47

Přidat komentář

Facebook komentáře