Chuťovka nejen k pivu
Obtížnost
Čas přípravy
50min
Čas vaření
25min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
1824
kalorií
1.0g
cukrů
4.0g
tuků
44.0g
bílkovin
Příprava
Vločky nejprve na 2 hodiny namočíme. Pak z nich vymačkáme vodu, přidáme ostatní ingredience na Karbanátky a těsto zahustíme strouhankou. Mělo by být husté, aby v něm lžíce stála. Usmažíme Karbanátky. Měly by být křupavé a tmavé, protože v nálevu vyblednou. Uvaříme si nálev a to tak, že všechny suroviny na nálev vaříme asi 5 minut. Necháme vychladit. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do sklenici vrstvíme cibuli a Karbanátky, nakonec přidáme nálev a sklenici uzavřeme. Nálev bysme měli nechat uležet alespoň 4 dny, ale čím déle, tím budou Karbanátky lepší.
Průvodce vytvořením receptu
Jiřulka02. 01. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.